- 12 Ocak 2019
- 24
- 6
-
- Konu Sahibi sonbahar98
Arkadaşlar herkese merhaba, boğuluyorum size anlatmak istedim. Hatta biraz uzun olacak kbakmayın.Kızkardeşim var ama genellikle beni dinlemez dertleşmez.Arkadaşlarının dertlerini dinler beni dinlemez saçma geliyormuş sıkıntılarım.Arkadaşım da pek yok. Tamamına yakını evlendi, biraraya gelemiyoruz, kimisiylede ayrı şehirlerdeyiz.Kimseyle dertleşemiyorum. Ben şuan çalışmıyorum. 28 yaşındayım. Bu 28 yıl boyunca sadece bir tane sevgilim oldu. Hem de beni heryerde rezil eden, yanımızdan bir kız geçtiğinde kızı gözden kaybolana kadar takip eden birisiydi. Ben kime bakıyorsun deyip kızınca da kıskanıyorsun diye kavga çıkaran ,Ayrıca annesi benim yurttan aynı odada kaldığım arkadaşımı daha güzel bulmuş diye benle saçma bir sebepten ayrılıp o arkadaşıma mesaj atıp onunla olmaya çalışan biriydi. Bana güzelliğin beş para etmez dedi kara kurusun dedi.Annesi ''gözleri mavi ya da yeşil olan biri olursa torunlarımın gözleri öyle olur, öyle bir kız bul ''demesi ve bunu bana gelip anlatması...Daha bunun gibi birçok şey...Boşuna gitti zamanım,emeğim anlayacağınız. Sevilmedim. O zaman çok salaktım anlayamıyordum.Sonra annesinin istediği gibi bir kızla nişanlanmış ikiside atanmış kız yeşil gözlü annesinin istediği gibi uzun boylu biri.Bana kısasın diyordu boyum 168. Kızın boyu 170. Kız annesinin burnundan getirmiş küfür ediyormuş kadına. Kendisi de kıza bebek gibi davranıyormuş bana hep hakaret ederdi. Tokat atmışlığı bile var.Diyorum ya çok saftım nasıl kabul ettim bunları. Kızla ayrılmışlar.Ben geçen yıllarda o kadar kötüydüm ki mesaj attım bir hata ederek. Belki düzelmiştir diye. ''Sizi tanımıyorum ben murat değilim'' dedi.Sonrada biraz sitem ettim bana bunları bunları yaşattın burnumdan getirdin dedim. Israrla beni tanımadığını söyledi. Profilde kendi fotosu var. Benim de resmim görünüyor.İmkansız tanımaması. Sonra biraz konuştuk ben sitem ettim nasıl bunu yaparsın dalga mı geçiyorsun diye konuştuk biraz '' sen bana saygısızlık yapmadın ben çok küfür ettim sana elinden paranı alırdım vs Kaldığımız yerden devam edelim'' dedi. Bende olgunlaşmıştır belki düzelmiştir falan dedim. Mesaj attı ''selin ,annem memur olmazsa olmaz evlenemezsin ''dedi diye. Zoruma gitti.Bir şey yazmadım. Yine mesaj attı bir ay sonra ,annesi izin vermiş deneyin demiş. ''Ben hatalarımı anladım, bir daha olmayacak ''dedi vs. İki gün konuştuk. Sonra eski nişanlısı mesaj atmış. ''Barıştık biz selin, onunla nişan yaptım o kadar masraf var altın kemer taktım, 2 aya düğün var ,seni de engelliyorum,yuvanı kur sende ''yazdı. Sonra 2 ay kadar sonra yine yazdı boşa düştükçe yazıyor :)'' Bedduan tuttu ayrıldık nişanım atıldı, gelinlik bakarken aldatıldığımı öğrendim'' yazmış. Üzülemedim ne yalan söyleyeyim. Bu diyalogları çok zor, çok bunalımlı ve dibin dibindeyken yaşadım. İşten çıktım,bir ortamım doğru düzgün yok. İş arasam dönüş bile yapmıyorlar.
Sonra arkadaşım biriyle tanıştırdı. Bu olaylardın sonra bana heyecan oldu. Unuttum her şeyi:) Çocuk tam benim istediğim gibiydi. Konuşmamız,müzik zevklerimiz,şakalarımız bile. O da diyordu hiç sıkılmıyorum diye.Ama nasıl mutluyum konuşurken onunla.Uzakta görev yapıyordu iki ay konuştuk. Benim yaşadığım yerde yaşıyor normalde tatil için gelmişti.Kahve içelim dedi. Buluştuk.Çok özenerek hazırlandım, baya emek verdim. Ben çok beğendim onu ama çok farklıymışız aslında onu gördüm. Çocuk maddi açıdan çok rahat her istediğini yapabilen,alabilen biri.Bir mesleği var.Ben bir şey alacağım zaman kırk defa düşünürüm ve onun çevresindeki kızlar atanmış, mesleği olan, arabaları olan,sosyal insanlar. Ben henüz maddi özgürlüğü olmayan biriyim. Ben biraz sefil kaldım yanında ya da ezik mi desem. Kendimi çok kötüm hissettim. Zaten o da farkı gördü. Ben çok heyecan yaptım sanki ona layık değilmişim gibi.Eve geldim (Bana olmayacağını, 2 tane manitası olduğunu) söyledi. Ben de '' madem başkası vardı neden benimle konuştun?'' dedim.Bana acıyormuş gibi konuşmaya başladı.Ağzımdan tek kötü kelime çıkmadı.Tartıştık,dalga mı geçtin benle,nasıl yaparsın falan dedim.Ardından salatalık emojisi varya telefonda ,ondan göndermiş.Sinirlendim iyice.zaten benden sonra başkasıyla buluşmuş aynı gün.İnanmayacaksınız ama buluştuğumuzda ''Üstündeki Bit pazarından alınmış gibi,biraz kilo al zayıfsın'' dedi yüzüme.Ben şaka yapıyor sandım gülümsedim.Tek bir hakaret etmedim sadece" benle neden görüştün sevgilin varmış madem"yazdım.Bana haketmediğim bir sürü hakaret etti.Sonra da engelledi.Hayatıma bir anda girip, daha beter moralimi bozup gitti. Sonrada olmadı kimseyle olmuyor işte.Bu yaşa geldim konuştuğum kimse yok .Olmuyor. Bakımlı biriyim, saçma sapan hareketlerim falan da yok. Ne bileyim işte nereye kadar gidecek daha ne kadar hakaret kaldı duymadığım acaba
Sonra arkadaşım biriyle tanıştırdı. Bu olaylardın sonra bana heyecan oldu. Unuttum her şeyi:) Çocuk tam benim istediğim gibiydi. Konuşmamız,müzik zevklerimiz,şakalarımız bile. O da diyordu hiç sıkılmıyorum diye.Ama nasıl mutluyum konuşurken onunla.Uzakta görev yapıyordu iki ay konuştuk. Benim yaşadığım yerde yaşıyor normalde tatil için gelmişti.Kahve içelim dedi. Buluştuk.Çok özenerek hazırlandım, baya emek verdim. Ben çok beğendim onu ama çok farklıymışız aslında onu gördüm. Çocuk maddi açıdan çok rahat her istediğini yapabilen,alabilen biri.Bir mesleği var.Ben bir şey alacağım zaman kırk defa düşünürüm ve onun çevresindeki kızlar atanmış, mesleği olan, arabaları olan,sosyal insanlar. Ben henüz maddi özgürlüğü olmayan biriyim. Ben biraz sefil kaldım yanında ya da ezik mi desem. Kendimi çok kötüm hissettim. Zaten o da farkı gördü. Ben çok heyecan yaptım sanki ona layık değilmişim gibi.Eve geldim (Bana olmayacağını, 2 tane manitası olduğunu) söyledi. Ben de '' madem başkası vardı neden benimle konuştun?'' dedim.Bana acıyormuş gibi konuşmaya başladı.Ağzımdan tek kötü kelime çıkmadı.Tartıştık,dalga mı geçtin benle,nasıl yaparsın falan dedim.Ardından salatalık emojisi varya telefonda ,ondan göndermiş.Sinirlendim iyice.zaten benden sonra başkasıyla buluşmuş aynı gün.İnanmayacaksınız ama buluştuğumuzda ''Üstündeki Bit pazarından alınmış gibi,biraz kilo al zayıfsın'' dedi yüzüme.Ben şaka yapıyor sandım gülümsedim.Tek bir hakaret etmedim sadece" benle neden görüştün sevgilin varmış madem"yazdım.Bana haketmediğim bir sürü hakaret etti.Sonra da engelledi.Hayatıma bir anda girip, daha beter moralimi bozup gitti. Sonrada olmadı kimseyle olmuyor işte.Bu yaşa geldim konuştuğum kimse yok