- 25 Nisan 2018
- 209
- 258
- 33
-
- Konu Sahibi Karolina23
Aradım 1 ay içinde. Fakat yurt dışı işleri olduğu iBelki gitmediniz diye aramiyordur.Cevabinizi beğenmemiş olabilir mi? Konusun derim bi problem varsa ortaya çıkar. İftara gelmedigim günden beri bozuk gibisin hayirdir deyin? Sonucta sizde 1 ay boyunca aramamissiniz. Sevdiginiz bir arkadasinizsa sorun derim.
Belki gitmediniz diye aramiyordur.Cevabinizi beğenmemiş olabilir mi? Konusun derim bi problem varsa ortaya çıkar. İftara gelmedigim günden beri bozuk gibisin hayirdir deyin? Sonucta sizde 1 ay boyunca aramamissiniz. Sevdiginiz bir arkadasinizsa sorun derim.
Haklısınız biraz zaman geçsin soracağım
doğum gününüz kutlu olsun o zaman:) Siz böyle açıklayıcı yazmadiginiz için herkes sadece unutmuş olduğuna takildiginizi yazmış.Konu doğum günü olduğu için sadece doğum günü adına kirginliklarimi yazdım. Hayatı bende zorlaştırmak istemiyorum fakat bu yıl içinde hatta 3 4 ay öncesine kadar eşim tarafından aldatıldım işten ayrıldim vs ve bu süreçte beni arkadaşlarım ayakta tuttu takdir edersiniz. Fakat bu arkadaşım beni asla araması sormadı ben aradığımda da açmadı. Tabiki beni arasın sabah akşam demiyorum ama en azından senin yanındayım cümlesini duymak isteedim. Kırgınlığım yok kirginliklarimi var.
Teşekkür ediyorum ben belki zor gün diyince eski konuma bakılır diye düşünmüştüm ama haklılar onlarda. Ben aciklamaliydim teşekkürler tekrardandoğum gününüz kutlu olsun o zaman:) Siz böyle açıklayıcı yazmadiginiz için herkes sadece unutmuş olduğuna takildiginizi yazmış.
Ben yerinizde olsam derdi neymiş öğrenmek icin bir karşı karşıya gelirdim. Belki de ortada hiçbir mesele yoktur ama iletişimsizlikten bu hale gelmişsinizdir. Ya da bu süreçte o da senin bir hareketine kizmistir. Ya da gerçekten hayırsız arkadaştir. Bir kere yüzyüze gelmeden kesin yargılara varıp da kendinizi uzmeyin derim ben.
Bu arada ben de 27me girdim ve bekarım. İnanın böyle hayat pek hoş ^^
Umarım yeni yaşınız size mutluluk getirir
Teşekkür ediyorum ben belki zor gün diyince eski konuma bakılır diye düşünmüştüm ama haklılar onlarda. Ben aciklamaliydim teşekkürler tekrardandoğum gününüz kutlu olsun o zaman:) Siz böyle açıklayıcı yazmadiginiz için herkes sadece unutmuş olduğuna takildiginizi yazmış.
Ben yerinizde olsam derdi neymiş öğrenmek icin bir karşı karşıya gelirdim. Belki de ortada hiçbir mesele yoktur ama iletişimsizlikten bu hale gelmişsinizdir. Ya da bu süreçte o da senin bir hareketine kizmistir. Ya da gerçekten hayırsız arkadaştir. Bir kere yüzyüze gelmeden kesin yargılara varıp da kendinizi uzmeyin derim ben.
Bu arada ben de 27me girdim ve bekarım. İnanın böyle hayat pek hoş ^^
Umarım yeni yaşınız size mutluluk getirir
iftara diyorum cagirmis gitmemissiniz. bi de isteksizdi diosunuz. isteksiz olsa niye cagirsin. suan nasil iletisim kurmuyorsa o zmn ifrara da cagirmazdi diyorum. siz gitmednz die ona isteksiz cagirdi diye kendnizi rahatlatio olabilir misiniz diyorum. anladn insallahNe yazdığınızı anlamadim
Kaç yaşındasınız? Merak ettim.Merhabalar hepinize mutlu günler diliyorum fakat ben hiç mutlu değilim. Bilenler bilir zor zamanlardan geçtim. Şuan türkiye de değilim fakat bugün benim için özel bir gündü yani doğum günümdü saat 00.00 geçtiği anda yaziyim dedim yani artık doğum günüm bitti.
Evet dostluğa çok önem veririm. Doğum günü gibi olaylara da takığmıdır. Hediye falan istemem güzel bir çift söz yeter bana fakat bugün benim dostum dediğim yıllar süren arkadasligim beni çok yaraladı. Kendisi ile sıkıntı yaşamamız 1 ay önceye dayanıyor. Bir iftar yemeğine ağzının ucuyla çağırdı bende nazikçe reddettim. Istenmedigimi ses tonundan anladım. Sonra 1 ay boyunca beni ne aradı ne sordu. Bir sorun mu var diye aradığımda açmadı. Bir kaç dakika öncesine kadar başka bir ülkede oturdum onun mesaj atmasını ya da aramasını bekledim. Kendimi aciz gibi hissetsem de bir umut dedim bugün benim için onmeli bir gün herhalde sesimi duymak ister fakat ne aradı ne de mesaj attı. Kendimi çok üzgün hissediyorum. Hayatımda arkadaşlık ilişkilerine hep önem verdim. Fakat bu beni yaraladı hemde bu zor dönemde. Sizce çok hassas mi davranıyorum. Ona sormalimiyim neyin var diye yoksa sakince hayatından çıkıp gitmeliyim değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
bu arada nüfusumda dg 6 nisan kayıtlı acaba diyorum o gün mü kutluyacak fakat yıllardır 28 inde kutladığımı bilir kendimi avutuyorum komik haldeyim
Merhabalar hepinize mutlu günler diliyorum fakat ben hiç mutlu değilim. Bilenler bilir zor zamanlardan geçtim. Şuan türkiye de değilim fakat bugün benim için özel bir gündü yani doğum günümdü saat 00.00 geçtiği anda yaziyim dedim yani artık doğum günüm bitti.
Evet dostluğa çok önem veririm. Doğum günü gibi olaylara da takığmıdır. Hediye falan istemem güzel bir çift söz yeter bana fakat bugün benim dostum dediğim yıllar süren arkadasligim beni çok yaraladı. Kendisi ile sıkıntı yaşamamız 1 ay önceye dayanıyor. Bir iftar yemeğine ağzının ucuyla çağırdı bende nazikçe reddettim. Istenmedigimi ses tonundan anladım. Sonra 1 ay boyunca beni ne aradı ne sordu. Bir sorun mu var diye aradığımda açmadı. Bir kaç dakika öncesine kadar başka bir ülkede oturdum onun mesaj atmasını ya da aramasını bekledim. Kendimi aciz gibi hissetsem de bir umut dedim bugün benim için onmeli bir gün herhalde sesimi duymak ister fakat ne aradı ne de mesaj attı. Kendimi çok üzgün hissediyorum. Hayatımda arkadaşlık ilişkilerine hep önem verdim. Fakat bu beni yaraladı hemde bu zor dönemde. Sizce çok hassas mi davranıyorum. Ona sormalimiyim neyin var diye yoksa sakince hayatından çıkıp gitmeliyim değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
bu arada nüfusumda dg 6 nisan kayıtlı acaba diyorum o gün mü kutluyacak fakat yıllardır 28 inde kutladığımı bilir kendimi avutuyorum komik haldeyim
YaaSizin gibi çok ince ince düşünen insanlar beni çok yoruyor
Kimsenin sesinden bişey anlamam mesela alt metin aramam
Çağırdıysa uygunsam istiyorsam giderim
İstemiyorsam gitmem
Doğumgünümü unuttu diye kimseye küsmem çoğu zaman da ben unuturum çünkü
Bence fazla hasassınız ama karşınızdakinin haberi yok
Yazın madem, bi kutlamanı beklerdim arkadaşım diyin
Böyle kendi kendinize üzülmekten iyidir
Doğum gününüz kutlu olsun