Zor günde biten dostluk

Aradım 1 ay içinde. Fakat yurt dışı işleri olduğu i

doğum gününüz kutlu olsun o zaman:) Siz böyle açıklayıcı yazmadiginiz için herkes sadece unutmuş olduğuna takildiginizi yazmış.
Ben yerinizde olsam derdi neymiş öğrenmek icin bir karşı karşıya gelirdim. Belki de ortada hiçbir mesele yoktur ama iletişimsizlikten bu hale gelmişsinizdir. Ya da bu süreçte o da senin bir hareketine kizmistir. Ya da gerçekten hayırsız arkadaştir. Bir kere yüzyüze gelmeden kesin yargılara varıp da kendinizi uzmeyin derim ben.
Bu arada ben de 27me girdim ve bekarım. İnanın böyle hayat pek hoş ^^
Umarım yeni yaşınız size mutluluk getirir

Teşekkür ediyorum ben belki zor gün diyince eski konuma bakılır diye düşünmüştüm ama haklılar onlarda. Ben aciklamaliydim teşekkürler tekrardan

Teşekkür ediyorum ben belki zor gün diyince eski konuma bakılır diye düşünmüştüm ama haklılar onlarda. Ben aciklamaliydim teşekkürler tekrardan

Ne yazdığınızı anlamadim
iftara diyorum cagirmis gitmemissiniz. bi de isteksizdi diosunuz. isteksiz olsa niye cagirsin. suan nasil iletisim kurmuyorsa o zmn ifrara da cagirmazdi diyorum. siz gitmednz die ona isteksiz cagirdi diye kendnizi rahatlatio olabilir misiniz diyorum. anladn insallah

unutmuş olabilir. dünya sizin etrafınızda dönmüyor. doğum günlerine siz takıkmışsınız, arkadaşınız değil demek ki.

Kaç yaşındasınız? Merak ettim.

Sizin gibi çok ince ince düşünen insanlar beni çok yoruyor
Kimsenin sesinden bişey anlamam mesela alt metin aramam
Çağırdıysa uygunsam istiyorsam giderim
İstemiyorsam gitmem
Doğumgünümü unuttu diye kimseye küsmem çoğu zaman da ben unuturum çünkü
Bence fazla hasassınız ama karşınızdakinin haberi yok
Yazın madem, bi kutlamanı beklerdim arkadaşım diyin
Böyle kendi kendinize üzülmekten iyidir
Doğum gününüz kutlu olsun

Maalesef benzer bir olayi ben yasadim. Dostum dedigim insan cok zor bir donemimde gercek yuzunu gostermisti. Bence hic onemseme en iyi dost ailendir

Bende yengec burcuyum ve boyle seylere cok mana yüklüyorum benimde cok yakin arkadasim beni aksam 10da aradi cokta guzel konustu hemde ama normalde 00.01 de ilk mesaji o atardi
Aradiginda da bir arkadasimin dogumgunundeyim dedi ozur diledi
Aslinda ben ona gucenmedim esime gucendim
Pasta aldi yemege çıkardı ve alisveris yapmaya götürdü bunun ismi doğumgünü hediyesi oluyor
Iyide ben hep alisveris yapiyorum ama
Insan ufak bisey alir hediye paketi yapar magazaya götürüpte dogumgunu hediyesi diye kakalamaz
Uzulme ya dogum gunun kutlu olsun nice nice yaslara insallah. Mutlulukla sağlıkla

Yaa
Senin gbi olmayi o kadar isterdim ki
Ama senin gibi bir arkadasim var ve ne zaman yanina gitsem rahat ediyorum
Ve cokta komik
Ama bazi insanlar boyle.oluyor iste yaaa canimm bende konu sahibi gibiyim tavsan dag a kusmus dagin haberi olmamis olaylarini yaratıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…