Zor günde biten dostluk

Karolina23

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
209
258
33
Merhabalar hepinize mutlu günler diliyorum fakat ben hiç mutlu değilim. Bilenler bilir zor zamanlardan geçtim. Şuan türkiye de değilim fakat bugün benim için özel bir gündü yani doğum günümdü saat 00.00 geçtiği anda yaziyim dedim yani artık doğum günüm bitti.

Evet dostluğa çok önem veririm. Doğum günü gibi olaylara da takığmıdır. Hediye falan istemem güzel bir çift söz yeter bana fakat bugün benim dostum dediğim yıllar süren arkadasligim beni çok yaraladı. Kendisi ile sıkıntı yaşamamız 1 ay önceye dayanıyor. Bir iftar yemeğine ağzının ucuyla çağırdı bende nazikçe reddettim. Istenmedigimi ses tonundan anladım. Sonra 1 ay boyunca beni ne aradı ne sordu. Bir sorun mu var diye aradığımda açmadı. Bir kaç dakika öncesine kadar başka bir ülkede oturdum onun mesaj atmasını ya da aramasını bekledim. Kendimi aciz gibi hissetsem de bir umut dedim bugün benim için onmeli bir gün herhalde sesimi duymak ister fakat ne aradı ne de mesaj attı. Kendimi çok üzgün hissediyorum. Hayatımda arkadaşlık ilişkilerine hep önem verdim. Fakat bu beni yaraladı hemde bu zor dönemde. Sizce çok hassas mi davranıyorum. Ona sormalimiyim neyin var diye yoksa sakince hayatından çıkıp gitmeliyim değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

bu arada nüfusumda dg 6 nisan kayıtlı acaba diyorum o gün mü kutluyacak fakat yıllardır 28 inde kutladığımı bilir kendimi avutuyorum komik haldeyim

Madem bu kadar yakınsınız niye istemeden çağırıyor iftara? Elti, görümce olsanız neyse.... Anlam veremedim o kısma. O da size kırgın anlaşılan. Belki de işi vardı, hastaydı.. İhtimal çok, ihmal de çok.

istediginde gayet guzel iletisim koparan insan iftara da istemeye istemeye cagirmazdi. ya da bunun icin ne sebebi olabilir.

Ya hakikaten doğumgünü olayına takıksınız..00:00 ı 29 dakika geçmiş bununda hesabını yapiormusunuz? Demekki tam 24 saat beklemişsiniz.gun bitiminde de dertlenmişsiniz.yasiniz kaç bilmiyorum ama bu tarz olaylar sizin olgunlasmaniz ve gerçekten büyümeniz için adım olsun.bukadar günlere takınti haline getirecek kadar takilmayin yoksa çok üzülürsün.

Nedenini bilmiyorum sorsam sen yanlış anlamışsın der ama ben karşımdakini iyi tanırım. ...

Bundan sonra bu kadar takmam sanırım

Cok yakinsaniz neden isteksizce agzinin ucuyla yemege cagirsin?

Demek ki ya cok yakin degilsiniz ya da aranizda bir sorun var siz farkinda degilsinjz.

Hal boylr olunca dogumgununuzu kutlamamasi bana normal geldi
Yani aranizda bir sorun var bence siz farkinda degilsiniz

AramAramızda bir sorun yoktu. O gün cagiracagi kişiler benim samimi olmadığım kişilerdi ve gelmemi istemiyordu. Yani içinden umarım gelmez bir sorun çıkmaz iye düşündü bana söyleyemedi ve ağzının ucuyla sordu ben buna takılmadım zaten işlerim var rahatsız etmiyim dedim o da tamam dedi. Hiç bir sebep yokken bunları yaptı.

Aranızda başka bir sorun var mı farketmeden arkadaşınızı kırdınız mı yoksa o alınganlık mı yaptı bilemem ama Doğum gününüzü hatırlamadı diye gönül koyulmaz yav. O gün kötü bir haber almıştır işte okulda bir şeye sıkılmıştır başı kalabalıktır ya da aklından çıkmıştır ne olacak ki. Azarlama gibi algılamayın lütfen ama dünya ne sizin nr herhangi birimizin çevresinde dönmüyor

Birkaç gün önce de benim doğumgünümdü. Gece bitmeden en biricik dostuma , doğum gününden doğum gününe konuştuğum eski sevgilime , konuşmak için fırsat kolladigim çocuğa ve başka bir yakın arkadaşıma mesaj attım 'hiiii! doğumgünümü kutlamak için son saat, hadi hadi' diye :)
Kimse takvimine not almak zorunda değil , o yogunluktan hatırlamak zorunda da değil. Ama ben bir yengeç olarak asla unutmam, mutlaka kutlarım. Neden kendim ona sürpriz planlarken 'yaa o beni unuttu, yapmasam mi acaba?' diye düşünüp gerileyim ki . Hayatı bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var?

Konu başlığı ve içeriği bağdaştıramadım, zor gün nerede ben mi göremedim acaba?
İkincisi bu mesajda anlattıklarınız sebep araya başka arkadaşlar girmis ve arkadaşınız araya mesafe koymuş. Kim haklı, kim haksız, neler oldu bunları biz bilemeyiz. Alınmayın ama bana sanki biraz tripli gibi geldiniz. Arkadaşın arkadaşının olduğu ortamda niye sorun çıkaracağınızı düşündü ki?

Konu doğum günü olduğu için sadece doğum günü adına kirginliklarimi yazdım. Hayatı bende zorlaştırmak istemiyorum fakat bu yıl içinde hatta 3 4 ay öncesine kadar eşim tarafından aldatıldım işten ayrıldim vs ve bu süreçte beni arkadaşlarım ayakta tuttu takdir edersiniz. Fakat bu arkadaşım beni asla araması sormadı ben aradığımda da açmadı. Tabiki beni arasın sabah akşam demiyorum ama en azından senin yanındayım cümlesini duymak isteedim. Kırgınlığım yok kirginliklarimi var.

Zor gün önceki konularının devamı gibi. 3 4 ay öncesine kadar aldatıldım. Bunu tekrar tekrar yazmak istemediğim için zor gün ifadesini kullandim

Doğum günümü hatırlasın takıntılı insanları anlamıyorum. İnsanız. Hepimizin kafasında bir şeyler dönüyor kendi hayatımızla ilgili. İşimiz gücümüz var, kendi derdimiz var. Var da var. Bir de herkesin doğum gününü hatırlamak zorundayız. Oldu canım.

Dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Hatırlamayana hatirlatın, madem o kadar alınacaksınız. Ben konuştuğum birine bugün benim doğum günüm derim de o kişi 2 kelime söylemeyip kutlamazsa o kişi öküzlük etmiştir bana göre. Ama hatırlamak zorunda değil kimse.

İftara çağırma şeklini tam anlatir misiniz? Ona göre yorum yapacağım.
Oturuyorduk. Onlara gelecek aile ile ben pek uyusmam. Yanında oturan arkadaşım kendisine yemeğe çağırdı . Ben gelirim tabiki müsaitseniz dedim. Sonra o da yani bizde var yani istersen ee gel yani yaptı. Bu şekilde nasıl anlatılır bilemiyorum ama yüzü asıktı. Dediğim gibi konuşma şeklini çok iyi anlatırım ama yazamadım buraya tam olarak afedersiniz

Belki gitmediniz diye aramiyordur.Cevabinizi beğenmemiş olabilir mi? Konusun derim bi problem varsa ortaya çıkar. İftara gelmedigim günden beri bozuk gibisin hayirdir deyin? Sonucta sizde 1 ay boyunca aramamissiniz. Sevdiginiz bir arkadasinizsa sorun derim.

Doğum günümü hatırlayın hatirlamayani hayatımdan silerim yazdığımı hatırlamıyorum? Zor gün dediğim şeyı tek tek açıklamak istemiyorum. Fakat tekrar yazıyorum . 3 ay öncesine kadar aldatıldım işten ayrıldım zor zamanlar geçirdim. Geçmiş olsun bile demedi. Çok yakın olmamız vesilesi ile yoğun olduğunu düşündüm. Doğum günleri bizim aramızda özeldir. Doğum günümü kutlamamasindan çok aramama cevap vermemesi üzüyor. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor !

Anladim. Bence konuşun.belli ki cok sevdiginiz bir arkadasmis.buyuk bir meselede yok. :) gurur yapmayin.dedigim gibi mutlaka sorup cevabina göre hareket edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…