e sizde eşinizin tabiriyle inatlaşmayın hanımefendiciğim 4 yıldır adamın huyunu öğrenmişsinizdir zor olmamalı diye düşünüyorum.merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim inatçı ve zor bir eşim var.sabretmekten yoruluyorum ama hergün yeni huyu çıkıyor sanki...inatçılık uada inada yaptıgı şeyler vardır ama herşeyi kendine cevap verildi diye algılar nedense. Sabahta şakasına sandıgım aslında ciddiye dönen konuşmamız oldu.o uyuyordu ben işe geldim neden kandilimi kutlamadın sen küçüksün dedi bende şaka yapıyo diye sende bana büyüklük yap sen kutla dedim gülerek.bu söylediğimi onunla inatlaşmak cevap vermek olarak algıladı mesela. Ve bkonu olarak degilde bu tarz konuşmalarımızda hep cevap vermek olarak algılıyor böyle şeyleri inatlaşmak diye yorumluyor.bilmiyorumki nasıl tavırda olmalıyım
Aslında genelde bu tarz cevaplarda böyle ya yeni olan degil. Dedim belki bana yardımcı olacak bi fikir çıkarpsikolojisi falan mı bozuk acaba şu sıralar stresli bir işi falan varsa o yüzden de olabilir.
o zaman hiç alttan almayın inat olarak düşünüyorsan inatlaşmışımdır senle diyin kestirip atınn sonra sonra vaz geçer belki.Aslınd
Aslında genelde bu tarz cevaplarda böyle ya yeni olan degil. Dedim belki bana yardımcı olacak bi fikir çıkar
ay hamilelikte de hiç çekilmez.otur konuş bana bak ben hamileyim senin kaprislerinle uğraşamıycam kendine çeki düzen ver.hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil.ben annen miyim senin nazını kaprisini çekeyim aaa?!! falan de.çekme arkadaşım atma içine.merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim inatçı ve zor bir eşim var.sabretmekten yoruluyorum ama hergün yeni huyu çıkıyor sanki...inatçılık uada inada yaptıgı şeyler vardır ama herşeyi kendine cevap verildi diye algılar nedense. Sabahta şakasına sandıgım aslında ciddiye dönen konuşmamız oldu.o uyuyordu ben işe geldim neden kandilimi kutlamadın sen küçüksün dedi bende şaka yapıyo diye sende bana büyüklük yap sen kutla dedim gülerek.bu söylediğimi onunla inatlaşmak cevap vermek olarak algıladı mesela. Ve bkonu olarak degilde bu tarz konuşmalarımızda hep cevap vermek olarak algılıyor böyle şeyleri inatlaşmak diye yorumluyor.bilmiyorumki nasıl tavırda olmalıyım
Canım denemedim degil ama ogün tamam diyo böyle bir olayda yine aynıay hamilelikte de hiç çekilmez.otur konuş bana bak ben hamileyim senin kaprislerinle uğraşamıycam kendine çeki düzen ver.hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil.ben annen miyim senin nazını kaprisini çekeyim aaa?!! falan de.çekme arkadaşım atma içine.
Aynen bagırıyo cagırıyo degişiyo adam bir andabenim esim de böyle... ne desem ters anlar, birden bagirarark cevap verir. bi bakmisim sakalasirken olay kavgaya dönüsmüs. bunun tek yolu var, o da alttan almak ve söylediklerine dikkat etmek. mesela ben artik kocama bu tür sakalar yapmiyorum. ama tabi insan her Zaman kontrollü davranamiyor ve bazen birden sakayi yapmis bulunuyor. o Zaman da baktim abartiyor ya cevap vermiyorum yada uzatma yine diyorum o da anliyor ve susuyor. bu durumda en önemlisi bi arkadasin da dedigi gibi karsina alip konusmak. sen benim esimsin, seni seviyorum, seninle neden inatlasayim diye bir sorun bakalim ne cevap verecek. ben öyle yaptim ve haklisin dedi sonunda. ondan beri ben tavir yaptigim Zaman anliyor hatasini ve susuyor :)
Allah sabır versin ne diyeyim yani çok zor işin.İnşallaaahhhh düzelirCanım denemedim degil ama ogün tamam diyo böyle bir olayda yine aynı