- Konu Sahibi berlingoes
-
Görümcemle konuşmaya kalksam tüm aile. Cephe alır bana çünkü çok baskın bi karakter konuşmaya dermanım yokGorumcenizle olan sorunu kendiniz halledin bence, esinize bu konuda soylenmeniz yormuş adami.
Esiniz de fazla dengesiz geldi. Insan gibi anlatsin derdini. Ortaligi karıştırmanın ne anlami var?
Aslıdna her defasında olmuyorSürekli söylenen insanlar beni de gerer. Hiç heves bırakmaz. Her seferinde söyleniyorsanız siz susun diye gitmek istememesi bana normal geldi.
Peki esinizin sucu ne? Problem yasayan sizsiniz, adam ne yapsin?Görümcemle konuşmaya kalksam tüm aile. Cephe alır bana çünkü çok baskın bi karakter konuşmaya dermanım yok
Eşimde haklısın diyor zaten, görümcem de şey var mesela ev sürekli toplu düzenli dursun oturuyoruz diyelim hep beraberken hep iş çıkarıyor bahçeyi temizleyelim evi toplayalım vs vs oraya oturmaya gidiyoruz ama iş yapalım istiyorPeki esinizin sucu ne? Problem yasayan sizsiniz, adam ne yapsin?
Duymazdan gelin, digerleri de cephe alacaksa alsin. Cok yapmak istiyorsa kalksin yapsin. Belim agriyor, basim agriyor, cok yorgunum..... bahane cok.Eşimde haklısın diyor zaten, görümcem de şey var mesela ev sürekli toplu düzenli dursun oturuyoruz diyelim hep beraberken hep iş çıkarıyor bahçeyi temizleyelim evi toplayalım vs vs oraya oturmaya gidiyoruz ama iş yapalım istiyor
Ee normal. Dağılanı beraber toplar insanlar. Annemin evinde de toplandığımızda gelin görümce beraber hallediyoruz. Yiyip içip oturulmaz.Eşimde haklısın diyor zaten, görümcem de şey var mesela ev sürekli toplu düzenli dursun oturuyoruz diyelim hep beraberken hep iş çıkarıyor bahçeyi temizleyelim evi toplayalım vs vs oraya oturmaya gidiyoruz ama iş yapalım istiyor
Evet “”dağılan toplanır “”Ee normal. Dağılanı beraber toplar insanlar. Annemin evinde de toplandığımızda gelin görümce beraber hallediyoruz. Yiyip içip oturulmaz.
Ay yok Fatma haftaiçi çalışırken çok yoruldum. Temizleyemem şimdi. Sen de gel otur çay içelimEşimde haklısın diyor zaten, görümcem de şey var mesela ev sürekli toplu düzenli dursun oturuyoruz diyelim hep beraberken hep iş çıkarıyor bahçeyi temizleyelim evi toplayalım vs vs oraya oturmaya gidiyoruz ama iş yapalım istiyor
Oflayıp pufluyor bende yoruluyorum ama yapalım diyorAy yok Fatma haftaiçi çalışırken çok yoruldum. Temizleyemem şimdi. Sen de gel otur çay içelim
Bitti gitti. Zorla mı yaptırıyor?
O zaman söyleyin benim bir haftasonum var iş çıkarma diye. Gülerek söyleyin bunu yani ne var bunda. Bana dense derim valla kusura bakma ben çay/kahve içip sizleri görmek için geldim,iş çıkarma diye. Alınan alınsın. Çok meraklıysa kendisi sabahtan akşama yer bezi misali oradan orayı temizleyebilir ama bana her seferinde iş yaptıramaz. Ha bakın hastalık olur ,başka bir durum olur bir işin ucundan tutarsınız istemiyorsanız yapacak birini bulur yaptırırsınız ama bu şartlarda niye görümcenizin lafıyla kalkip iş yapıyorsunuz. Verin cevabını geçin,1 söyler,2 söyler sonra vazgeçer zaten.Eşimde haklısın diyor zaten, görümcem de şey var mesela ev sürekli toplu düzenli dursun oturuyoruz diyelim hep beraberken hep iş çıkarıyor bahçeyi temizleyelim evi toplayalım vs vs oraya oturmaya gidiyoruz ama iş yapalım istiyor
Eşimden kaynaklı ben gitmeyeceğim demedimKarı koca ne kadar kararsızsınız insanları resmen oynatmıssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?