Zona hastalıgı

Eli nasıl olsa iyileşir Allahın izniyle siz de çocuğunuzu tanımış oldunuz kalan hayatında özenli davranın lütfen

Eski fotolardan bakıp anladığım kadarıyla Kremi kullandığımız hafta durdu ve renkleri morarıp kurumaya başladı.

Prednol kortizon olduğu için kullanmadan önce doktora danışın bence, kremler neyse de
Kıremlerı aldırdım zaten iğne olarak varmıs kalsın o dedim eczacıyada sordum evet ıkı kırem ıyı gelır dedı duzenlı kullanın yeterlıymıs inşallah toparlar kendıne gelır kuzum üstüne gırıpte oldu ıkı hastalıgıyla ugrasıypruz suan

Eski fotolardan bakıp anladığım kadarıyla Kremi kullandığımız hafta durdu ve renkleri morarıp kurumaya başladı.
Kırem onerın ıcın çok ama çok teşekkür ederım cnm ekındekı tomurcukların rengı degısmeye başaladı nasıl anlatsam sertlesıyor onu gectım poposubdakılerde gözle görülür şekilde azalma var

Çok sevindim çok. Evet solmaya bsşlar.mora filan döner. Sönünce kantoron sürün leke kalmasın yavrucakta inşallah

bende de oldu 3,5 sene once.

genıtal bolgede ve yuzlerce... su ıcmedım wc gıtmeyım dıye, kezzap dokulmus gıbı agrılar yasadım

gectı ama ne zaman uzulsem ne zaman bagısıklıgım dusse halen kucuk bır ıkı tane cıkıyor. ne yapmak lazım onu da bılmıyorum acıkcası

Bır hafta hastanede yattık cnm bu konuşmadan sonra el ayak olmus oğlum ve bulasıcıymıs tedavıyle toparladık ama hala genıtal bolgeye gıdıyor ellerı gcekerı aglıyor mesela bazen

Bır hafta hastanede yattık cnm bu konuşmadan sonra el ayak olmus oğlum ve bulasıcıymıs tedavıyle toparladık ama hala genıtal bolgeye gıdıyor ellerı gcekerı aglıyor mesela bazen
benımkı yayılmadı hıc

hep aynı bolgede cıktı, o donemde de sımdı de.

sadece bır kez oldu mu, vucuttan atılmıyor ara ara tekrar eden bırsey oluyor maalesef

benımkı yayılmadı hıc

hep aynı bolgede cıktı, o donemde de sımdı de.

sadece bır kez oldu mu, vucuttan atılmıyor ara ara tekrar eden bırsey oluyor maalesef
Gece aglamaları hep var gündüz de tam aksıne hıx bır şeyi yok

benım bulası degıl

ve sadece genıtal bolge de cıktı

cok gecmıs olsun

benım bulası degıl

ve sadece genıtal bolge de cıktı

cok gecmıs olsun
Saol cnm allah razı olsun doktor bıze çocuğu parka felan çıkarma dedı parkta toprakla oynuyolar ediyolar dedı bende tm dedım okadar aynı durumda olan varkı hastanede hepsıde parkta olmuş en son herkez parktan geldık böyle oldu dedı Doktor'un dedıgı tek şey hayvanlar oralara pıslıyor bakım yapılmıyor dedı parklara dıkkat edın dedı

benım zona psıkolojık oldu

sızın cocugunuz, tam gelısme cagında oldugu ıcın dırekt mıkrobık, hıjyenık olarak yakalanmıs maalesef buna.

benım zona psıkolojık oldu

sızın cocugunuz, tam gelısme cagında oldugu ıcın dırekt mıkrobık, hıjyenık olarak yakalanmıs maalesef buna.
Oda pıskolojık bence kardesı oldu dogum yaptıktannsonra hıc yanıma gelmedı sarılmadı uzak durdu daha yenı yenı yanasıyor banada salmıyor artık kardesınj alınca kucagıma onuda yanıma alıyorum kıskanmasın dıe

depresyona girdi

uzulduı

kardesının varlıgını kendıne stres ettı demek ki.

depresyona girdi

uzulduı

kardesının varlıgını kendıne stres ettı demek ki.
Aynen öyle oldun öpmeye calısıyor artık sevıyor alıstı varlıgına ıkı çocuk peşpeşe olunca sorun oluyor ya uykusuzluk yorgunluk evden çıkamama bunalıma gırme hat safhada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…