zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

izmirin güzelleri buluşmuş ne güzel bir bakayım dedim süpriiiz kadriyeciğimin 2. prensesi çakmak çakmak bana bakıyor :ecrin_bebek:
seni ve meleklerini öpüyorum sevgili arkadaşım başakcığıma selamlar inş bebişi kucaklamakta nasip olur birgün
ayrıca izmirin hatunlarına selamlar opuyorumnanaktan

sağol sevilcim inşallah yeniden buluşuruz bir gün hatırladınmı geçen sene orada ikimiz buluşmuştuk ah eski günler ah

hislerimiz karşılıklı tatlm bnm..opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıorm cnm..betül abla bir başkaydı..ama diğer kardeşlermde hepsi çok tatlıydı..

Şeniz

izmirin güzelleri maaşallahyakıyorsunuz ortalığıopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

keşke bu günü tüm kk üyeleriyle daha net bir şekilde paylaşabilseydik..gerçekten harika bir gündü..opuyorumnanaktan

kızlar mukemmel gorunuyorsunuz

bir dahaki sefere hep birlikte olalım inşallah tatlm..opuyorumnanaktan

Şeniz

geliriz gelirizzzopuyorumnanaktan

her zaman başımın üstünde yeriniz var cnm..ne zaman isterseniz..opuyorumnanaktan

çok güzelsiniz maşallahh

teşekkürler bozom...opuyorumnanaktan

:roflol: benim düzenleyeceğim fotolar ancak bu kadar cnm..:roflol:

hanımlar hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun

opuyorumnanaktan

inşallah can..opuyorumnanaktan

yakıyonuz yine hanımlaarr.alkisalkisalkis

hepinize kucak dolusu sevgilerr .opuyorumnanaktan

Şeniz

tatlım bir dahakine buluşabilmek dileğiyle..opuyorumnanaktan

ah canım ablam benim seni fazla merakta bırakmayayım işte benim maviş prensesim teyzesi

rabbime emanet kuzucuğum..

Son düzenleme:
arkadaşlar süprsiniz dostluğunuz daim olsun
bende hazırlandım kapıdan çıkamadım ayaklarım titredi başım döndü güvenemedim başka buluşmaya inş
kadriye ablacım bebişe maşallah
bizim buluşma geldi aklımada ne güzeldi cnm ablamda yanımdaydı

pınarcım ablamız merak ettigi için resim ekledim kusura bakma alıntı yapıldıgı için silebilirim ablamız alıntıdanda görür kızımı

yolda fılan vardı baya ,ay yok mu onlar ,:kedi:

ay evet diger fotolar nerdeee

evet ya kızlar. yemek yerkende fotoğraflarımız vardı. onlar niye konmadı acaba.CADIARZU

bendeki tüm fotolar bunlar..acaba perimin çektiği fotoları mı hatırlıyorsunuz?

benim,gülşahın ve canayakın ın fotoları bunlar..

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktançok guzel bi buluşma olmuş

opuyorumnanaktan

tatlm bnm..sen hele bi kavuş sağlığına da daha ne buluşmalar yaparız allahın izniyle..dilerim arkası daim olur bu buluşmaların..opuyorumnanaktan

sağol sevilcim inşallah yeniden buluşuruz bir gün hatırladınmı geçen sene orada ikimiz buluşmuştuk ah eski günler ah

kaydirigubbakcemile5 aaaah aaahh
ben hala çeşmedeyim nasipse yılbaşından sonra döneceğim eğer soğuk demez buluşma yaparsasınız gelirim

olablır ,yolda bızı cekmıstı bırılerı ama kımdı hatırlamıyorum ,her elınde fotograf makınesı olana poz verdıgımızden karıstırdım sanırım kaydirigubbakcemile3

çok güzel çıkmış herkes.. merak ettiğim çok kişiyii görmüş oldum bende...

olablır ,yolda bızı cekmıstı bırılerı ama kımdı hatırlamıyorum ,her elınde fotograf makınesı olana poz verdıgımızden karıstırdım sanırım kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok güzel çıkmış herkes.. merak ettiğim çok kişiyii görmüş oldum bende...

teşekkürler tatlıcmmopuyorumnanaktan

sağol başakçım miniş kızını gördüm. allah bağışlasın. bu arada demeden edemeyeceğim, ay ablaya ne çok benziyor. sen hamilelik boyunca abladan gözlerini ayırmamışsın galiba. ablamızda okullu olmuş. çok sevindim duyunca. benim yerimede başağımı öp. tabii tatlı bebişimizide. opuyorumnanaktan

bayanlar tek kelimeyle harikasınız bende aranızda olmayı çok isatiyordum ama
bebişimi bırakamadım malesef inşşaaallah bir dahaki sefere opuyorumnanaktan

sbluem canım seni çok ama çok özledim. gel artık. sen yeter ki buluşma iste. buluşmaya ben koşa koşa gelirim. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ÇOK GÜZEL bir buluşmaydı hakikaten en sıkıntılı günümde ilaç gibi geldiniz gelen herkeze teşekkürler kaydirigubbakcemile3

tanımak istediğim herkes ordaymış ya ben sabah samsundan geldim okadar yorgundumki uyuyup kalmışım yoksa gelcektim..hepiniz çok güzelsiniz hepinizi teker teker öptüm..
sblue seni çok özldeik senin olduğun yer bir başka renkleniyo inşallah yapılır bende bebek olmadan istiyorum herkesi bi göreyim süper olur....
başakcım burçinde masmavi maşallah güzellikleri ne nazar değmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…