Ben plastik cerrahımızla 8 senedır çalışıyorum.tum ameliyatlarını gördugum için kendisini size tavsıye edebılırım.Ayrıca meme estetiği ile ilgili bilmek istediklerin var ise bana da sorabılırsınız.
merhaba Aresya bende önümüzdeki birkaç ay içinde ameliyat olacağım öncelikle dr seçiminde tecrübe çok önemli aylardır araştırıyorum ege ünv. Doç.Dr Ufuk Bilkaya olmaya karar verdim kendisi bu konuda oldukça tecrübeli mutlaka olacağınız dr.un bu mesleği ne kadar zamandır yaptığını araştırın daha önce çevremde kötü şeylerle karşılaşan tanıdıklarım var. Ufuk bey için internet üzerinden yorum ve tavsiyeleri incelerseniz görebilirsiniz ayrıca daha önce arkadaşım kendisine ameliyat oldu ve çok memnun.
Slm... Ben görüşmeye gitmedim zaten arkadaşımın tecrübesi ve kendisi hakkında duyduklarım karar vermem için yeterli oldu maille kendisinden birkaç bilgi aldım ameliyatla ilgili kendi sitesinden merak ettiklerini sorabilirsin en kısa zamanda mutlaka dönüş yapıyor önümüzdeki ay başı gidip ameliyat gününü belirleyeceğim sanırım ocakta yaptırmış olurum belkide aynı tarihlerde oluruz:))...Çok uzun zamandır araştırıyorum ameliyat tekniklerini olanların tecrübelerini okuyorum seni bu nedenle anlıyorum umarım herşey istediğimiz gibi olur bizde tecrübelerimizi paylaşırız...
Ufuk Bilkay' a meme küçültme ameliyatı oldum.:Memnun kaldım.Çok yoğun ama gereken zamanı hastasına ayırıyor.Tavsiye oranlarının diğer doktorlardan çok olması ameliyat öncesi benimde kıstas aldığım bir ölçüydü.Lakin ameliyattan bir ay kadar sonra Ufuk bey kendisi ricada bulundu o siteye tavsiye yazmam için.Zaten yazacaktım o ayrı,ama kendisinin istemesini çok tuhaf buldum.
ben de bu aralar takmış durumdayım. İzmir'deki doktorları arastırıyorum. Fazıl Apaydın için iyi şeyler okudum. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Başka estetik konusunda tavsıye edeceğiniz doktorları da yazarsanız sevinirim.
ben de bu aralar takmış durumdayım. İzmir'deki doktorları arastırıyorum. Fazıl Apaydın için iyi şeyler okudum. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.Bu doktora ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen.Başka estetik konusunda tavsıye edeceğiniz doktorları da yazarsanız sevinirim.
ufuk bilkay a mail attım ama
bgün üç gün oldu
cevap gelmediblack 35 canım fiyat konusunda ne cevap vermişti...
Merhaba ben mail attığımda akşam saat 22 sıralarıydı gece geç saatte dönüş yapmıştı yoğundur sanırım ondan cevap verememiştir. internette araştırdım bir çok sitede kendisine ulaşılabilecek irtibat adresleri var bizim gibi kaç kişi ulaşıyor kim bilir. beklentilerin nelerdir bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim benim için ilk tecrübe ikincisi ise ameliyat sonrası dr.umdan alacağım destek çok yoğun çalışmasına rağmen hastaları ile ilgilendiğini arkadaşımdan biliyorum şimdiye kadar kendisi ile ilgili olumsuz birşey duymadım başka bir dr.la görüşmedimde ben muayeneye gideceğim önümüzdeki ay başı senide bilgilendiririm.bu arada fiyat konusunda muayene etmeden bilgi vermiyor ama hastnde. bildiğim kadarı ile 4000-5000 arası yapılıyormuş genelde.aklına takılan başka şeyler varsa sorabilirsin ben çok uzun zamandır araştırıyorum.
Evet cnm görüştüm gayet iyiydi önümüzdeki ay ortasına ameliyat oluyorum artık kesinleşti darısı senin başına hiç bekleme derim bir an önce görüş ve kararını ver.