zmir'de nereceiniz doktorlar kimler?

gizeml canım özelden msj atamıyorum..buyüzden konuya yazıyorum umarım görürsün..ahmet beyin ve cenk beyin methini çok duydum...cenk beyle görüşmeyi düşünüyorum.ben 2003 yılındaburun operasyonu gecirdim ve uç kısmında biras defarmasyon söz konusu.. çok uğrastıracak bişi diil gibi duruyo ...bunu da aradan çıkarıyım diyorum.. acaba cenk bey burun ameliyatı konusunda da basarılımı?fiyat konusunda yardımcı olurlar mı acaba...sorması ayıp toplam maliyet ne kadar oldu...öncelikle memnuniyet söz konusu tabi ama piyasa fiyatlarını da bi arastırayım bu arada...çünkü 2003 yılında ozamana göre çok para ödemiştim ve sonuç ta ortada...tesk ederim msjın için tatlım... umarım yaz gelmeden hallederim ... iiyileşme süreci çok uzun surmez die umuyorum...

gizeml canım özelden msj atamıyorum..buyüzden konuya yazıyorum umarım görürsün..ahmet beyin ve cenk beyin methini çok duydum...cenk beyle görüşmeyi düşünüyorum.ben 2003 yılındaburun operasyonu gecirdim ve uç kısmında biras defarmasyon söz konusu.. çok uğrastıracak bişi diil gibi duruyo ...bunu da aradan çıkarıyım diyorum.. acaba cenk bey burun ameliyatı konusunda da basarılımı?fiyat konusunda yardımcı olurlar mı acaba...sorması ayıp toplam maliyet ne kadar oldu...öncelikle memnuniyet söz konusu tabi ama piyasa fiyatlarını da bi arastırayım bu arada...çünkü 2003 yılında ozamana göre çok para ödemiştim ve sonuç ta ortada...tesk ederim msjın için tatlım... umarım yaz gelmeden hallederim ... iiyileşme süreci çok uzun surmez die umuyorum...

ben burun amelıyatıda dusunuyorum ama oncelık goguslerımdı onları cıkardım aradan..ofısıne gıttıgımde kontrollere burun amelıytı olanlarıda gordum bırebır..ben begendım yaptıgı burunlarıda..atamam olursa burun ıcın gıdecem bu sefer..yaptgı gogulerden ben cok memnunum hem boyut olarak hemde 9 ay oldu hıc bır sorun sıkıntı yasamadım..
suan olursan nısan ayı ıcınde agustosta falan denıze gırebılırsın ama benım gıbı gıdıp temmuzda amelıyat olursan eylul falan gıbı gırersın..ama ben rıske atmadım gecen sene hıc gırmedım denıze..
4 gun yatıp kalkmak zorlar senı onun dısında bır sıkıntı yasamassın..

Son düzenleme:
denize girmeme için ağustosu mu beklemem gerek:44:bu olmadı işte.. eşim tatil planları yaptı bile..bende çok şey bekledim galiba sihirli değnek değmiş gibi bianda olup bitmiyo tabi hersey...keske kış aylarında halletseydim...bozuldum şimdi :KK50:yinede bi, görüşcem olmadı burun ameliyatımı yaptırırım...gögüsün çok da aciliyeti yok..buarada seninkiler çok hoş olmuş gercekten...kaç beden oldular...sağlıkla kullan işh.:KK34:

denize girmeme için ağustosu mu beklemem gerek:44:bu olmadı işte.. eşim tatil planları yaptı bile..bende çok şey bekledim galiba sihirli değnek değmiş gibi bianda olup bitmiyo tabi hersey...keske kış aylarında halletseydim...bozuldum şimdi :KK50:yinede bi, görüşcem olmadı burun ameliyatımı yaptırırım...gögüsün çok da aciliyeti yok..buarada seninkiler çok hoş olmuş gercekten...kaç beden oldular...sağlıkla kullan işh.:KK34:

benım 85c ..ya doktorum bana 1 ay bıttıkten sonra gırebılırsın dedı yanı dıkıs ızın tamamen kapandıktan kabuklar gectıkrten sonra ama bu benım secımımdı..ben gırmedım ama 1 ayın bıtımınde dıkıs ızın tamamen kapandıında gırebılırsınde..

hııımmm... anladım canım.benim de canım tatlı biras ama..gözümü karartcam artık sonucu güzel olsunda...:KK1:

Merhaba arkadaşlar ben ızmir'de kesinlikle uzak durmanızı düşündüğüm bir isim verebilirim. Bahadır Özkeskin. Kendisine göğüs büyütme ameliyatı oldum ve sonuç felaketti. Bir sayfa önce bir arkadaş tavsiye etmiş, görünce çok şaşırdım. Kendi yaşadıklarımı düşünüyorum da kabus gibiydi. Çok iyi düşünüp karar verin bir anda hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızdan olabiliyorsunuz. Ameliyat olacak olan tüm arkadaşlar için tüm kalbimle sorunsuz bir süreç diliyorum.
Yazalı baya olmuş ama ne gibi sorunlar yaşadınız bahadır beyle bende botox umı hep ona yaptırıyorum meme ameliyatı olucam salı günü ama başka bir doktora

X