zmir'de nereceiniz doktorlar kimler?

slm yeni göğüs estetiği yaptırmış biri olarak msj cvp vermek ıstedim cok dr araştırdım hatta isimde verebirim prof.Atay Atabey ama. ben yesilyurt devlet hast.yaptırdım plastik cerahi bölumune dr. adı meltem ayhan bana cok guven verdı cokda memnun kaldım amelıyat ızımde yok denilecek kadar az kı daha amelıyat olalı 25 gun oldu fıyatıda cok uygun tavsıye ederim

izmirde devlet hastanesınde gogus estetiği oldum dr. meltem ayhan cok memnun kaldım fıatda cok ugundur tavsıye ederım...

ben kocaelide bahadir özkeskin e ameliyat oldum çok başarılı bir doktor gerçekten, şuan da da izmirdeymiş. bence kesinlikle ona gitmelisin.

oldum cnm iki hafta oldu senide göremediğim için yazmadım...

güle güle sağlıkla kullan canım umarım ağrın sızın yoktur...ufuk beye oldun dimi?fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim bide son durum nasıl,memnun musun yani?tekrar gecmiş olsuna.s.

yerimseniben
ben kocaelide bahadir özkeskin e ameliyat oldum çok başarılı bir doktor gerçekten, şuan da da izmirdeymiş. bence kesinlikle ona gitmelisin.

hııımmm arastıryım bakiim...emanuel sen ameliyat olalı ne kadar oldu tatlım ?

izmirde devlet hastanesınde gogus estetiği oldum dr. meltem ayhan cok memnun kaldım fıatda cok ugundur tavsıye ederım...

hangi devlt hast merak ettim.söylersen sevinirim.doktor,hemşire arkadaşlarm var bazı hast. o hastaneseyse bi sorayım bakiim.fiyat ne kadar bu arada onu da söylersen sevinirim. tesekkür ederim!fisfisfis

Evet cnm görüştüm gayet iyiydi önümüzdeki ay ortasına ameliyat oluyorum artık kesinleşti darısı senin başına hiç bekleme derim bir an önce görüş ve kararını ver.
sevgili black 35
bende yaptırmayı düşünüorum ufuk bilkay ne kdra yaptı ameliatı acaba?

Merhaba bende göğüs büyütme ameliyatı oldum Ufuk Bilkay 'a ve memnunum.. Çok yoğun ama yine de oldukça ilgili hatta ona ulaşabilmek ameliyat olmaktan daha zor bence :)) benim 14. günüm kollarımı daha rahat hareket ettirebiliyorum artık..:dance: ama açıkcası kas altı olduğundan ilk hafta gerçekten zor ve acılı geçti..senağlama Şuan daha iyiyim ve doktorumdan gerçekten çok mutluyum.. Tavsiye ederim doktorumu yaptırmak isteyenlere..fiyat olarak da Ege Ünv. olduğu için 4000 tl ye yapılıyor..

Çok geçmiş olsun olie. Güle güle kullan herşey yolunda gitsin inşalah.Bende Ufuk Bey ile görüştüm ve içime en çok sinen o oldu gerçekten tecrübeli bir doktor. Bana dual plane önerdi fakat eylül ayında olucam nasipse, çok sabırsızlanıyorum.Tecrübelerini yazarsan sevinirim.

merhaba arkadaşlar.izmirde doktor aramaktayım...bende yeni katıldım aranıza ve benim derdimde aynı..göğüs büyütmee...telefonlarla doktorları aradım yuvarlak rakam söylüyorlar..kesin bi bilgi yok elimde yerimde sayıyor gibiyimm...ve bu durum beni rahatsız ediyor..okuduklarım sizlerin yorumlarıda yanlız olmadığımı gösyeriyor...tek dertli ben değilmişim diyorumm....banada yardımcı olursanız doktorlar hakkında hangi hastanelerde yapıyorlar nekadara çıkıyor...çok sevinirim....

ogan35 merhaba ben meltem hanımı duymuştumda nasıl acaba fiyatı bide nasıl bulabilirim kendisini yardımcı olursan sevinirim....

Merhaba arkadaşlar ben ızmir'de kesinlikle uzak durmanızı düşündüğüm bir isim verebilirim. Bahadır Özkeskin. Kendisine göğüs büyütme ameliyatı oldum ve sonuç felaketti. Bir sayfa önce bir arkadaş tavsiye etmiş, görünce çok şaşırdım. Kendi yaşadıklarımı düşünüyorum da kabus gibiydi. Çok iyi düşünüp karar verin bir anda hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızdan olabiliyorsunuz. Ameliyat olacak olan tüm arkadaşlar için tüm kalbimle sorunsuz bir süreç diliyorum.

Manisa devlet hastanesinde Dr.Macide Yakut'a ameliyaat olan varmı arkadaşlar aramızda?Bende olacağım bakalım kısmetse.Temmuzdan sonra.:) Temmuza kadar doluymuş doktorun randevuları.Çok olumlu referanslar aldım.Acaaba burda da olan varmı?Ameliyatımı sabırsıklıkla bekliyorum.Duyduğuma göre izmir den hastalar gezmeye diye manisaya kaçıyorlarmış.:) .

Çok geçmiş olsun olie. Güle güle kullan herşey yolunda gitsin inşalah.Bende Ufuk Bey ile görüştüm ve içime en çok sinen o oldu gerçekten tecrübeli bir doktor. Bana dual plane önerdi fakat eylül ayında olucam nasipse, çok sabırsızlanıyorum.Tecrübelerini yazarsan sevinirim.

Teşekkür ederim canm.. Ufuk Hoca gerçekten işini ciddi ve severek yapıyor.. Bende yaptırmadan önce çok paniktim doktor arayıp duruyordum ama doktorun içine sinmesi en önemlisi bence.. Bana sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, cevap verebilirim yerimseniben

olie hangi hastanede yaptırdın ve kaça çıktı...araştırmaktan kafam karıştı...yardımcı olursan sevinirim.

Teşekkür ederim canm.. Ufuk Hoca gerçekten işini ciddi ve severek yapıyor.. Bende yaptırmadan önce çok paniktim doktor arayıp duruyordum ama doktorun içine sinmesi en önemlisi bence.. Bana sormak istediğin herşeyi sorabilirsin, cevap verebilirim yerimseniben

Çok teşekürler canım ilgine. Gerçekten insan panik oluyor doğru bir kararmı verdiğini yaşamadan bilemiyorsun.Buradanda edindiğim tecrübe en önemli karar doktorunu doğru seçmek.Senin yorumların çok önemli benim için çünkü doktorumuz aynı.Buarada şimdi nasılsın herşey yolundamı görüntüsünden memnunmusun.

merhaba laktu, bir önceki msjımda yazmıştım hangi hastane ne kadar oldu diye ordan okuyabilirsin..

Zeycecim yaşadığın paniğin aynısını bende yaşadım ilk başta ama bence Ufuk Hocaya güven.. ben her konuda ona bıraktım okadar ameliyat yapıyor yani.. zaten her insanın vucüt yapısına ve derisinin uygunluğuna göre ayarlıyor silikonu.. ben şuan daha masaja başlamadığım için sertler ve daha tam şekline oturunca yorum yapabilirim ama yinede memnunum ve seninde memnun olacağına eminim.. şutarafagitti

arkadaşlar ebru durmuşu duyan varmı?haftaya persembe görüşmeye gidicem.bu arada ön görüşmeden para talep etmeyen ve tavsiye :KK34:edeceğiniz izmirdeki doktor isimlerini yazarsanız sevinirim...

X