• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

AMANDA AMAN TPıKıMıZ NEDE CANLANMIŞ canım dostlarımm çook teşekkür ederim böle bir gün yaşadığımız içim sevilcim şekerim gönlüne sağlık iyiki yaptın kız nede güzel oldu çok teşekkür ederim kendi adıma herşey süperdi doyamadımyaaaaaa bi dahakiş buluşma ne zaman kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr kolları sıvayın bakalım kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: :lepi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ablaaa Keneler Şapmaz Dime :kedi:kaydirigubbakcemile3

yok bişey yapamazlar. benden korkarlar.:lepi::roflol::roflol::roflol:

Kedijik bide hava atıyorlar herkese :umursamaz: sarma yemişler yawww kafamçokkarıştı
Sefmiyommmm ben onları işteeee sırnaşık şey
İzmire taşınacam karar verdimmmmm vereliniortak opuyorumnanaktan

bencede hiç durma gel. izmir inci gibi.:sm_cool::roflol::roflol:

yok ben dogurmadan bir kere daha buluşma olur zannediyorum benim kıza söylerim acale etmez teyzeleri gelmek için :roflol: egerki gelirsede burçin hanım artıkın sütlü birşeyler yapar ona teyzeleri degilmicokacimcoook

ablacım bi dahaki buluşmaya sen ve güzel bebeğin gelin yeterki ne istersen yaparım sözzzzz :lepi:

kene de ne yaaa ben el kadar oğluşumla geldimmm anacımm.kene neyim yok izmirde...
bize kene bilem gelmez izmiri salladık biz...daha buluşmaya gitmeden bile 3.7 şiddetinde deprem olmuşş kaldı ki kene gelsin...:lepi:
gel gülümm sen de.çok güzell geçiyokaydirigubbakcemile5

Gelcem Anacım Zati..

Hem Bugün Haberim Olsa Bile Gelemezdim Ki mafoldumben

Misafirler Bastı Evi :kedi:

yok ben dogurmadan bir kere daha buluşma olur zannediyorum benim kıza söylerim acale etmez teyzeleri gelmek için :roflol: egerki gelirsede burçin hanım artıkın sütlü birşeyler yapar ona teyzeleri degilmicokacimcoook

Küçük Teyzesi Olaraktan Ben Puding Yaparım :asigim:Şeniz

yok yokkk eğer sen bi dahaki buluşmaya da gelirsen kesin doğurursun ablammm orta yerdeee:roflol:

ayşenn bidahaki buluşmaya kayınvalideni de getir anacımm.inan çok merak ettim şu mübarek insanıııyerimseniben

eğer sevgili validem burada olursa kolundan sürüye sürüye getiricem kendi gözünüzle görün sevgili validemde sıfır hataopuyorumnanaktan

ablacım kısırın, sohbetin, iyiliğin, güzel yüreğin herşey mükemmeldialkisalkisalkisalkisalkisalkis HERŞEY İÇİN TEKRAR TEKRAR BİNLERCE KERE TEŞEKKÜRLERalkisalkisalkis
herkesi tanıdığım için çok mutluyum teşekkürler kk:enbuyukkk:

tşk ederim cnm bende çok memnun oldum yol arkadaşlığın içinde tşkler a.s.

eğer sevgili validem burada olursa kolundan sürüye sürüye getiricem kendi gözünüzle görün sevgili validemde sıfır hataopuyorumnanaktan

ne kayınvalideler var beee...CADIARZU
acaba bi hafta yanına mı yollasak benimkini de staj görmesi içinnkaydirigubbakcemile3

sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:

Sevom sen merak etme biz hemencik mantı günüde düzenlerik.:dance::dance:

hay kaynana aşığı öldürcen beniiii :mymeka:

Back