YA KIZLAR BUGUN HEPİMİZ LEPİYİZ DEDİNİZ YA BEN UNUN NEDEMEK OLDUGUNU AZ ÖNCE ANLADIM YA :)
AMA BOZUNTUYA DA VERMIYOM HANI :lepi:
ne dmeekmiş o ben anlamadımfisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA KIZLAR BUGUN HEPİMİZ LEPİYİZ DEDİNİZ YA BEN UNUN NEDEMEK OLDUGUNU AZ ÖNCE ANLADIM YA :)
AMA BOZUNTUYA DA VERMIYOM HANI :lepi:
hacerim canım 9 aya girdim dahamı büyümesin göbüş dogurcam nerdeyse buluşmalarda
Ablaaa Keneler Şapmaz Dime :kedi:kaydirigubbakcemile3
Kedijik bide hava atıyorlar herkese :umursamaz: sarma yemişler yawww kafamçokkarıştı
Sefmiyommmm ben onları işteeee sırnaşık şey
İzmire taşınacam karar verdimmmmm vereliniortak opuyorumnanaktan
gel ben sana hilelerini öğretirim.:roflol::roflol::roflol:
yok ben dogurmadan bir kere daha buluşma olur zannediyorum benim kıza söylerim acale etmez teyzeleri gelmek için :roflol: egerki gelirsede burçin hanım artıkın sütlü birşeyler yapar ona teyzeleri degilmicokacimcoook
kene de ne yaaa ben el kadar oğluşumla geldimmm anacımm.kene neyim yok izmirde...
bize kene bilem gelmez izmiri salladık biz...daha buluşmaya gitmeden bile 3.7 şiddetinde deprem olmuşş kaldı ki kene gelsin...:lepi:
gel gülümm sen de.çok güzell geçiyokaydirigubbakcemile5
yok ben dogurmadan bir kere daha buluşma olur zannediyorum benim kıza söylerim acale etmez teyzeleri gelmek için :roflol: egerki gelirsede burçin hanım artıkın sütlü birşeyler yapar ona teyzeleri degilmicokacimcoook
ayşenn bidahaki buluşmaya kayınvalideni de getir anacımm.inan çok merak ettim şu mübarek insanıııyerimseniben
yok yokkk eğer sen bi dahaki buluşmaya da gelirsen kesin doğurursun ablammm orta yerdeee:roflol:
eğer sevgili validem burada olursa kolundan sürüye sürüye getiricem kendi gözünüzle görün sevgili validemde sıfır hataopuyorumnanaktan
ablacım kısırın, sohbetin, iyiliğin, güzel yüreğin herşey mükemmeldialkisalkisalkisalkisalkisalkis HERŞEY İÇİN TEKRAR TEKRAR BİNLERCE KERE TEŞEKKÜRLERalkisalkisalkis
herkesi tanıdığım için çok mutluyum teşekkürler kk:enbuyukkk:
eğer sevgili validem burada olursa kolundan sürüye sürüye getiricem kendi gözünüzle görün sevgili validemde sıfır hataopuyorumnanaktan
Abacıımm,oğlum Urla da şu anda.a.s.Bu gün geldiler..Çok istiyordum ama ben gelemedim ne yazıkkii..:çok üzgünüm:
yok bişey yapamazlar. benden korkarlar.:lepi::roflol::roflol::roflol:
ne kayınvalideler var beee...CADIARZU
acaba bi hafta yanına mı yollasak benimkini de staj görmesi içinnkaydirigubbakcemile3
tuttum bunu. :lepi: bende dahil. :roflol::roflol::roflol:naniknanik
sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:
Sevom sen merak etme biz hemencik mantı günüde düzenlerik.:dance::dance:
neee sen de mi staj göreceksinn ablammm:1shok:
senin gibi kayınvalideye can kurban beeeŞeniz