zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

kıslar sizin hızınıza yetişemiyorum. ay benide heyecan sardı. eşime ben sormam. evde oturuyorum diye kızıyor üstelik.delikafadulden demekki ben çok eskiyim.senağlama

kıslar bende çıkıyorum. hergün takipte olacağım. hepinizi öpüyorum. Şeniz

delllendirmeyin beni bak atlarım uçağa gelirim ne var kusumm da orda bana bakar o,1 gecede yatarım dönerim ohhhhsize inat gelirim görürsünüz

bekleriz prensesim suyum...ben de bakarım sana...kuşum da bakar...sen yeter ki gel fıstık.yerimsenibenopuyorumnanaktan

ay kızlar harikasınız ya ama ben gelemiyorum ona çok üzülüyorum gezen ayaklar artık sazan olucak dr malesef yatak istirahati verdi ayakta durmaktan ve yorgunlıktan burçinim ters duruyormuş doguma kadar dönmesi için dinlenicem dönmesse mecburi sezeryan olucakmışım birde migde bulantılarım çok fazlalaştı yollarda size ayak bagı olmak istemiyorum canlarım çok eglenceli olacagına eminim yoksa sizlere şöyle güzel bir yaprak sarması yapardım mis gibi yerdik

Şekerim o kadar istedim ki gelmeyi. Son ana kadara gelecektim. Fakat yüzyüze gelince anlatırım erteleyemeyeceğim bir işim çıktı gelemedim deli olduğum halde. İnşallah bu sefer ordayım ama asla çok istemiyorum ( deliriyorumda istemiyor taklidi yapıyorum çünküm ben neyi istersem olmaz )

ayy cnm kıyamam size :teselli:
demek annesinin yorgunluğuna isyan etti sonunda prensesin
ama sen hiç akıllı durmadınki maşallah yat artık bol bol dinlen evin tadilatı bittimi yerimseniben
öpüyorum seni ve minişllerini cnm 2 ay daha sabret sonra prenseslerinle katılırısın buluşmlara opuyorumnanaktan

keneler hortlamış diyorum kimse dinlemiyormu beni yaaa

sabotajcıları kaile almıoz biz bikereeee :dilcikar:

başak 35 aman sen burçine iyi bak elbette kendine de tatlım yeterince yoruldun zaten dinlen ooh keyif yap eniştede sana baksın :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…