zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

öylesine heveslenmiştimki neyse nasip değilmişbenneyaptımki. o zaman yarın sabahtan kızımı balçovaya anneannesine bıakıp yanlız gelirim eşime piknik işi yattı dersem beni bi yere göndermez o yüzden ben balçovadan tek başıma gelicem bana ona göre tarif verir misiniz? ben karşıyaka taraflarını hiç bilmiyorum bide kaybolmuyim yaban ellerde:kedi:

ayşencimmm kuşummm balçovadan knağa gel ordan 121 e bin yani mavişehşr konak otobüsüne tatlımm çarşıdan önceki durakta in ve karşıya geç hemen orası

balçovanın neresindesin tatlım bende ordan geliyorum aracımla alablirim belki seni yerimseniben

burcu ablacım beni alsana be yawww konağa çıkayımm :)) zemuszemus

Son düzenleme:
güneş55 gelebilir mi bilmiyorum. torunu onda kalıyor. bornovadan kaç nolu otobüs kalkıyor oraya.

ksk ksk duy sesimizi bu gelen kk nın kadın sesşleri kaydirigubbakcemile3

benim köfteler hazır poaçam hazır kuru patlıcan dolmamda bitti
bitek brovni kaldı ama elim ayam tutmuo kızlar beni brovniden aforoz edin olur mu

bitek brovni kaldı ama elim ayam tutmuo kızlar beni brovniden aforoz edin olur mu

olur sen kendini yeterince yordun zaten uyu dinlen yarın karşıyakada buluşur atarız stresimizi üzme kendini:teselli:

benim için iyi olur ancak ben seni nasıl tanıcam saat kaçta nerede oluyim:teytey:
cnm saat 12.30 da agoranın karşısındaki durakta ol hani siteler varya oranın kapısında bekle beni tanıman için diğer bilgileri özelden atıcam yerimseniben

kız bacım nettn sen yeter bukadar :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…