izmire ne kızıyon hayatım...söz verip te dönenlere kız...yazık diil mi onca emeğe...olmaz bu kadar...herkes kendine göre hazırlandı...kızımın da morali çok bozuk...ben de heveslenmiycem bi daha...hevesimiz kursağımızda kaldı...
evet ablacım düzelttim:1closedeyes:
izmire laf atmak olmaz
ben başından böyle olacağını zaten söylemiştim
azıcık lafım dinlenseydi böyle olmazdı ona kızıyorum:umursamaz:
bu tip işler her zaman risklidir ve sonuçları aynen böyle olabilir
neyse uzatmanın manası yok artık gelmem ve göndermem olur biter:umursamaz:
anneciğinin hatrı için bi yerde toplansak da gönlünü alsak...yazık ya...çok üzüldüm valla...bak kadiş de gelecekmiş kadıncağız hamile haliyle..olmaz ki bu kadar canım..CADIARZU
kadriyecim gelmek isteyenler adına çok utandım şimdi onlara diyorumki yaşın yanında siz kurular yandınız üzgünüm
bak ben işe başlıyorum bir haftadır hergün arıyrlar beni hadi gel başla seni bekliyoruz diye
birden cıktı işim ama ben sözüm var bir ay evvelden kesinlikle gelemem dedim işyerine
senimi beklicez diyebilirlerdi işimi riske ettim neredeyse
ya söylemiyeyim diyorum ama çok büyük hayal kırıklığı yaşıyrum şuan
AAAAAA inanki bende çok şaşırdım ve aynen senin gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum Sevil'ciğim.Ağzım hala açık kaldı... Ama sen üzülme Sevil'ciğim ben çok yazamasamda senin emeklerinin büyüklüğünün farkındayım. Bak ne diyeceğim isterseniz Karşıyakada sahilde Alaybey tarafında belediyenin çay bahçesi var. herkes yaptıklarını alsın gelsin oraya rezerve derdi de yok oturur hem yaptıklarımızı gönül rahatlığıyla yeriz hemde sohbetlerimizi ederiz son anda vaz geçenlerde yaptıklarıyla kalır ne dersin canım tüm arkadaşlara sesleniyorum ne dersiniz... Bornova tarafından gelecekler anıta gelmeden önceki otobüs durağında inecekler. vapurla gelenlerde Alaybey_ tersane tarafına doğru yürüyecekler anıtı geçince zaten ilerde görecekler çay bahçesini hem açık hava isteyen sigarasınıda rahatlıkla içer...
AAAAAA inanki bende çok şaşırdım ve aynen senin gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum Sevil'ciğim.Ağzım hala açık kaldı... Ama sen üzülme Sevil'ciğim ben çok yazamasamda senin emeklerinin büyüklüğünün farkındayım. Bak ne diyeceğim isterseniz Karşıyakada sahilde Alaybey tarafında belediyenin çay bahçesi var. herkes yaptıklarını alsın gelsin oraya rezerve derdi de yok oturur hem yaptıklarımızı gönül rahatlığıyla yeriz hemde sohbetlerimizi ederiz son anda vaz geçenlerde yaptıklarıyla kalır ne dersin canım tüm arkadaşlara sesleniyorum ne dersiniz... Bornova tarafından gelecekler anıta gelmeden önceki otobüs durağında inecekler. vapurla gelenlerde Alaybey_ tersane tarafına doğru yürüyecekler anıtı geçince zaten ilerde görecekler çay bahçesini hem açık hava isteyen sigarasınıda rahatlıkla içer...
bu iyi fikir alkisalkisalkis
hııım orayı bilmiyorum kızlar hep beraber karar verelim madem
canımcım bilemiyecek bişe yokki çok basit. herkes fikrini yazsın..lütfenn çok çabuk...gerekirse belli bir saatte karşıyaka iskeledede buluşabiliriz...