Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm saat 12.30 da agoranın karşısındaki durakta ol hani siteler varya oranın kapısında bekle beni tanıman için diğer bilgileri özelden atıcam yerimseniben
tamam çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
kıslar tabak çanak getircez dimi kalkiimm onları hazırlayayım
burcu ablacımmm kısırı bol ekşili yapcen demi nasıkl canım çekti anlatama zaten hamile kalalı en çok yediğim şey haline geldi şu kısırr zemuszemus
NAR EKŞİSİ YERİNE limonla yapsan olmaz mı amma istekli oldum demi salatalık koyma nar ekşisi koyma falan kısma bana ablacım yaaaa
benim bademciklerim ağzımdan görünüyo
ama bi umt gelip ceee diyebiliriemm
lmaz: adana kısırı limonla yenmezzzzz :umursamaz: merak etme öle keskin bi ekşi diil kaydirigubbakcemile5
salatalık zati koymam cnm yanına doğrucam isteyen alsın diye cokacimcoook
sen adana kısırı yaparsan ben oturur ağlarım sevgili validemi ösledim diye senağlama benim sevgili valide adanada şimdi neediyor acepsenağlama
benim koca adanalı sevgili validede geçen yıl oraya yerleşti yarın anlatırım ben sana uzun uzun çok ösledimm kaynanamısenağlama
yeni programımız şöyledir
karşıyaka alaybey sahilinde muammer aksoy çay evi bulunmakta atatürk heykeli ve alaybey tersenenin tam ortasında kalıyor
dışarıdan yiyecek getirmek serbest yaptıklarımızı getirebileceğiz yani
saat : 13 30 14 00 uygundur arkadaşlar gölgelil denize nazır püfür püfür otururuz
sblue
yengeçburcu
firstlady
peri
gizem1986
march7 ve kızı
bumuyani ??
güneş55??
kibele 190??
aysenfatos??
su35??