zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

mavişim üzme kendini artık canım
her şey nasip kısmet ,her şeyde bir hayır vardır mavişim sıkma o tatlı canını ,

burcu ablacımmm kısırı bol ekşili yapcen demi nasıkl canım çekti anlatama zaten hamile kalalı en çok yediğim şey haline geldi şu kısırr zemuszemus

burcu ablacımmm kısırı bol ekşili yapcen demi nasıkl canım çekti anlatama zaten hamile kalalı en çok yediğim şey haline geldi şu kısırr zemuszemus

evt cnm bol nar ekşili cokacimcoook
ay bukadar övdü kısırımı sevom inş. yüzümü kara çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
şimdi sizler için daha bi özencem ya ondan tedirginim :kedi:

NAR EKŞıSı YERıNE limonla yapsan olmaz mı amma istekli oldum demi salatalık koyma nar ekşisi koyma falan kısma bana ablacım yaaaa

NAR EKŞİSİ YERİNE limonla yapsan olmaz mı amma istekli oldum demi salatalık koyma nar ekşisi koyma falan kısma bana ablacım yaaaa

lmaz: adana kısırı limonla yenmezzzzz :umursamaz: merak etme öle keskin bi ekşi diil kaydirigubbakcemile5
salatalık zati koymam cnm yanına doğrucam isteyen alsın diye cokacimcoook

lmaz: adana kısırı limonla yenmezzzzz :umursamaz: merak etme öle keskin bi ekşi diil kaydirigubbakcemile5
salatalık zati koymam cnm yanına doğrucam isteyen alsın diye cokacimcoook

sen adana kısırı yaparsan ben oturur ağlarım sevgili validemi ösledim diye senağlama benim sevgili valide adanada şimdi neediyor acepsenağlama

sağol ablacım seni kocaman öperiz oğluşumla

KıBELE190 kısss geçmiş olsun yaww sendemi şeker bu bademciklerinde bi gece daha bekleyemememiş :))

benim koca adanalı sevgili validede geçen yıl oraya yerleşti yarın anlatırım ben sana uzun uzun çok ösledimm kaynanamısenağlama

kızlarpiknık nıye iptal oldubnd etamn sarmayı pişircektım.bı bakayım deıdm iyiki koymmaışım ocaga bırı banabilgi verebilirmi

ben gelcem kızlar.dasayımız pek bi azalmış dimi.

gel kıss sen genede azalsın geleninde gelmeyeninde canı sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…