zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

unuttuğum varmı kızlar eskiyi bulamadımda yeniden yazdım
tarihi öne alalımmı acaba arkadaşlar ne derki

kuzum uyuyonmu sen ..
xeno yı 2 kez yazmışsın kaydirigubbakcemile3
gizemi yazmamışsın ..
bide bumuyanizeliha kim CADIARZU
zeliha hane

yaaa biz busefer biraz kalabalık olabiliriz ..iki annemde gelebilir...servis işi ne oldu ..bende eşime söyledim ..bu akşam ..bi soruşturayım dedi ..

yaaa biz busefer biraz kalabalık olabiliriz ..iki annemde gelebilir...servis işi ne oldu ..bende eşime söyledim ..bu akşam ..bi soruşturayım dedi ..

servis hazır cnm haber bekliyor bizlerden :nazar:
ben sadece siz daha uygun fiatlı bulursanız bakıştırın dedim 140 tl den kaydirigubbakcemile5
bu arada servisimiz maksimum 23-24 kişilk gamyoncuiremsu

selamlarrr...a.s.ben yazıldım ama 27 haziranda eşimin yeğeninin düğünü varmış...bugün haber geldi. o yüzden sanırım katılamayacağım...senağlamasbluem sen benim adımın karşısına ? işareti koy canem...oradan gelipte tekrar giyin Torbalı'ya düğüne git olacak gibi değil...:nazar:

selamlarrr...a.s.ben yazıldım ama 27 haziranda eşimin yeğeninin düğünü varmış...bugün haber geldi. o yüzden sanırım katılamayacağım...senağlamasbluem sen benim adımın karşısına ? işareti koy canem...oradan gelipte tekrar giyin Torbalı'ya düğüne git olacak gibi değil...:nazar:

:1shok: CADIARZU
kibelemde gelemeyecek onuda uğurlama gibisinden düşünmüştük haziran buluşmasını ama
hay allah öne alsak ne olur kızlar sizlerde söyleyin bişeyiniz varsada tarihte azıcık oynama yapabiliriz ierleyen günlerde herkesin fikrini alarak

arkadaşlar gelirim diyenler birde ne yapacaklarını yazarsa sevinirim
benim poaçam benim böreğim meşhurdur parmaklarınızı yersiniz dediğiniz ne hüneriniz varsa söyleyin ona göre liste yapacağım
arz ederim a.s

arkadaşlar gelirim diyenler birde ne yapacaklarını yazarsa sevinirim
benim poaçam benim böreğim meşhurdur parmaklarınızı yersiniz dediğiniz ne hüneriniz varsa söyleyin ona göre liste yapacağım
arz ederim a.s

kimse ses vermedimi kuzum sanaa :teselli:
piknik gününü değişmek kolayda gülüm kızlar doğru dürüst bişi demiyorki yne şu tarihte olsa gelirim filan diye CADIARZU eğer cmrtsi olsun diosak 27 hazirandan önceki en uygun 20 haziran olanı şakkıdı ondan önce zaten olmaz malum sınav haftası :nazar:

piknik gününü değişmek kolayda gülüm kızlar doğru dürüst bişi demiyorki yne şu tarihte olsa gelirim filan diye CADIARZU eğer cmrtsi olsun diosak 27 hazirandan önceki en uygun 20 haziran olanı şakkıdı ondan önce zaten olmaz malum sınav haftası :nazar:

evt tatlım ya 20 si cumartesi yada 27 cumartesi lütfen oylarınızı bildiriniz

kaydirigubbakcemile2:jeyyar:boşuna uğraşma canım işte gelmeyecek kimse zorla mı alkisalkisalkisdelikafadulden

kaydirigubbakcemile2:jeyyar:boşuna uğraşma canım işte gelmeyecek kimse zorla mı alkisalkisalkisdelikafadulden

burcuuum bu kısa uçak biletimi göndersek ne etsek
gözü kaldı aklı gitti kafamçokkarıştı
bi tohtora mı göstersek bilemedim vallahi :uhm:

burcuuum bu kısa uçak biletimi göndersek ne etsek
gözü kaldı aklı gitti kafamçokkarıştı
bi tohtora mı göstersek bilemedim vallahi :uhm:

yok yok ben ona napıcamı biliom :nazar:
en gözeli uçak bileti almak del burdan bir koca bulmak :jeyyar:
ozamanda samsundakileri kıskanır ama bu kıs yaa :roflol:

sblue cum yaw şu isim listesi yer bilgilerini en başta yazdığın yere yazsan ya yaww tek tek bütün sayfaları aramaktan beynim döndüüü cicimkafamçokkarıştı birde benide yazzz inşallah bu sefer gelicem ne yapıcağım daaa süprizzz

X