• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum Kaplama yaptiriyorum.

çok teşekkür ederim iyi tememnniniz içinn.yani çok yada az önde olması etkilemiyormu zirkonyum yapılmasını? yamukluğun derecesi önemli değilmi

Zirkonyum diş ile ilgili merak ettiğiniz ve ögrenmek istediğiniz her şey için sayfamıza ve kliniğimize bekleriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar.ne durumdasiniz bilmiyorum ama sizden bilgi almaya ihtiyacim var :(( 7sene once dislerim carpik oldugu icin izmir konak dis hastenesine gittim.tel tedavisiyle halledilebilecekdi dislerim ama dr demiyorum dr bozuntusu kesip kaplama yapalim dedi cahillik mo ergenlikmi iste o zaman tamam dedim ve on 6 disim kesildi uzerine metal destekli protez takti dislerimi kesti ve gecici dis bile takmadan 10 gun gezdirdi beni :(( o surecte 3 kg verdim neyse bu disler takildi aynaya baktigimda tam bir kabuuss sanirsiniz attan sokulup bana takilmis kocaman disler.aglamaya basladim sikayet edicem sizi diye sen istedin imzan var dedi ve korkudan hicbir disciye gidip yaptiramadim gulmek bile kabus 6 7 yildir.simdi protez altindaki disim agri yapiyor ve cikartilmasi lazim bende bikac yere danistim izzmirdeyim sifa hastesinde yaptirmaya karar verdim 7subat randevum. izmirde olup memnun kaldiginiz dr varmi gidip orayada danismak isterim icime sinsin istiyorum yine kocaman dislerle gezmek istemiyorumm

BAYILDIM.. güle güle kulln

Bende yaptıracağım güvenilir doktor istiyorum. Bana doktorun iletişim bilgilerini yazar mısın canım özelden

Back