• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum Kaplama yaptiriyorum.

benım 1 ay oldu, dişlerim takıldı ve denedım 2 hafta falan, duzeltılmesı gereken yerlerı de vardı
sonra persembe gıttım dişleri çıkardılar ve dişimin bır tanesınde sorun çıktı, kanal sorunu
zaten o yuzden deneme surecı varmıs
haftaya persembe gıtcem kanal olucak
sonra yapıstırılcak dişler http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706493&p=34724857#post34724857

anladimm gecmis olsun insallah istedigin gibi olur bu kez :)

cok gecmis olsun.. bakiyim profiline. insallah bir cozum bulunur istedigin gibi. geciciler rahat aslinda ama yinede cok dikkat ediyorum dusme durumu olursa diye icim icimi yiyor diyebilirim.. istanbuldayim, bu hafta prova olucak eger zirkonlar hazirlanirsa cumaya olmadi pazartesiye. ama en gec saliya butun islemler bitecekmis. sabirsizim fazlasiyla:18:

pellss bitti mi dişlerin acaba :)

merakla bekliyorum dişlerinizin yeni halini...

kusura bakmayin yogun bir donemdeyim ilgilenemedim:17: bu son hali arkadaslar. cok memnunum agri sizi yok. eger agri olursa gel birde seyahate cikmadan once ugramami soyledi kontrol icin. buyrunuz.. :16:

$image.jpg

kusura bakmayin yogun bir donemdeyim ilgilenemedim:17: bu son hali arkadaslar. cok memnunum agri sizi yok. eger agri olursa gel birde seyahate cikmadan once ugramami soyledi kontrol icin. buyrunuz.. :16:

Eki Görüntüle 1076133

çok güzel olmuş birde farklı bir açıdan çekip koysanız mesela normal hafif gülümserken, biraz havadan çekildiği için tam anlaşılmıyor

benim dişlerim çok küçük ve aralıklı..ağız yapım çok sorunlu yani..bende zirkonyum yaptırıcam ama bayağı bir işlem yapılacakmış. üstten 2 dişim çekilecek önden, diş etlerim lazerle kesilicek yaklaşık 21-22 diş zirkonyum olacak

benim dişlerim çok küçük ve aralıklı..ağız yapım çok sorunlu yani..bende zirkonyum yaptırıcam ama bayağı bir işlem yapılacakmış. üstten 2 dişim çekilecek önden, diş etlerim lazerle kesilicek yaklaşık 21-22 diş zirkonyum olacak

istedigin gibi olur insallah basarili gecer, gecmis olsun :)

Back