- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
başlanma aşaması falan 1 hafta mı sürdü toplam? dişlerin gelınce sabıtledıler mı yoksa bıraz denedın mı?o kadar bile degil tam tamina 1 haftadir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlanma aşaması falan 1 hafta mı sürdü toplam? dişlerin gelınce sabıtledıler mı yoksa bıraz denedın mı?o kadar bile degil tam tamina 1 haftadir :)
tek kelimeyle harika olmuş ! bol bol gülümsemeler size :)
başlanma aşaması falan 1 hafta mı sürdü toplam? dişlerin gelınce sabıtledıler mı yoksa bıraz denedın mı?
hayırlı olsun canımkesme islemi sali gunu basladi, geciciler ondan sonraki saliya kadar agzimdaydi o aralarda da gidip geldim tabi. son olarakta yeni dislerleydim, sabitlendi. deneme sureci olmadi yani denendi agzimda nasil durulduguna bakildi rahat mi degil mi diye baya vakit alindi o islem icin, surasi boyle burasi oyle diye. her sey iyi olunca sabitlendi. dis etlerinin yerine oturmasi da 1 bucuk hafta civari suruyormus.
hayırlı olsun canım
ben dişlerimi 2 hafta denedım
sonra sabıtlendırdım
benımde aklıma gelmezdı doktor oyle ıstedıiyi yapmissin. ben sabirsizlik ettim ama pisman olmadim cok sukur:)
canım güzel olmuş dişlerin güle güle kullan :) nasıl rahat mı alışabildin mi ?
Peki son bir soru daha sorabilir miyim.alt dislerini beyazlatip oylemi rengini sectin.yoksa beyazlatma olayina gerek yokmu doktor bana gerek yok temizlemek yeterli dedi.sen nasil yaptin acaba renk uyumu acisindan hangisi mantikli olur ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım teşekkürler bende doktorumu dinleyip öyle yapıyım.tekrardan geçmiş olsun.
ya ben yeni gördüm bu yazıyı. bende yaptırıcam ön 2 dişimi zirkonyum kaplama.
1200 tl yapıyo ama çok korkuyorum ya nedense iğneden küçültmesinden fln. :26:
o koltuğa oturduğum an geriliyorum.kredi kartımı bekliyorum gelmesini gelince hemen gidicem.
ama konu sahibi arkadaşım söylermisin kesilirken birşey hissediyomusun iğne çok acıtıyomu. (ilk diş operasyonum olacak o yüzden bilmiyorum)
doğruyu söyle ama rahatliyim biraz =)
Iyi aksamlar,yeni katiliyorum araniza. Burdaki butun yazilari okudum bu dis islemine baslamadan once. Oncelikle tesekkurler. Eger yaptiricaklar varsa bilgi vermede ben de yardimci olabilirim. Su an gecici dislerleyim. Dilerseniz adim adim anlatabilirim su zamana kadarki islemleri. Eki Görüntüle 1048144 Eki Görüntüle 1048145 Eki Görüntüle 1048146 Eki Görüntüle 1048147
becerebildim mi bilmiyorum ama ilk once dislerimi kestiler minicik oldu cadi gibiydim sonrasinda yarim saat gecmeden teknisyen gelip o carpik dislerimin sekli olmasin diye uzerinde oynamalar yapip koydugum pipetli fotograftaki halini aldi. su anlik durum bu. yaptiranlar varsa tabi ki onlarinda yorumlarini isterim..
Iyi aksamlar,yeni katiliyorum araniza. Burdaki butun yazilari okudum bu dis islemine baslamadan once. Oncelikle tesekkurler. Eger yaptiricaklar varsa bilgi vermede ben de yardimci olabilirim. Su an gecici dislerleyim. Dilerseniz adim adim anlatabilirim su zamana kadarki islemleri. Eki Görüntüle 1048144 Eki Görüntüle 1048145 Eki Görüntüle 1048146 Eki Görüntüle 1048147
becerebildim mi bilmiyorum ama ilk once dislerimi kestiler minicik oldu cadi gibiydim sonrasinda yarim saat gecmeden teknisyen gelip o carpik dislerimin sekli olmasin diye uzerinde oynamalar yapip koydugum pipetli fotograftaki halini aldi. su anlik durum bu. yaptiranlar varsa tabi ki onlarinda yorumlarini isterim..
Meraba canım. Dişlerin çok yakışmış gerçekten, çok güzel olmuş :) bende zirkon falan yaptırmayı istiyorum da, bazı sorularım var sana.. Hissizlik oluyor mu, yani hemen hemen gerçek dişin gibi mi hissediyosun yoksa protez olduğunu baya bi hissettiriyor mu? Konuşman kötü yönde değişti mi, hani pelteklik falan yaşadın mı sürekli yada kısa bir süre, yoksa daha da iyi konuşmaya mı başladın( hani yamukluk gidince sesler dişlere de çarpıyor ya, etkilemiş midir diye sordum ) .. Ve bana özel mesajdan nerede hangi doktora yaptırdığını, memnunmusun falan yazar mısın :) mutlu gülüşer canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi