• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum Kaplama yaptiriyorum.

başlanma aşaması falan 1 hafta mı sürdü toplam? dişlerin gelınce sabıtledıler mı yoksa bıraz denedın mı?

kesme islemi sali gunu basladi, geciciler ondan sonraki saliya kadar agzimdaydi o aralarda da gidip geldim tabi. son olarakta yeni dislerleydim, sabitlendi. deneme sureci olmadi yani denendi agzimda nasil durulduguna bakildi rahat mi degil mi diye baya vakit alindi o islem icin, surasi boyle burasi oyle diye. her sey iyi olunca sabitlendi. dis etlerinin yerine oturmasi da 1 bucuk hafta civari suruyormus.

kesme islemi sali gunu basladi, geciciler ondan sonraki saliya kadar agzimdaydi o aralarda da gidip geldim tabi. son olarakta yeni dislerleydim, sabitlendi. deneme sureci olmadi yani denendi agzimda nasil durulduguna bakildi rahat mi degil mi diye baya vakit alindi o islem icin, surasi boyle burasi oyle diye. her sey iyi olunca sabitlendi. dis etlerinin yerine oturmasi da 1 bucuk hafta civari suruyormus.
hayırlı olsun canım
ben dişlerimi 2 hafta denedım
sonra sabıtlendırdım

Peki son bir soru daha sorabilir miyim.alt dislerini beyazlatip oylemi rengini sectin.yoksa beyazlatma olayina gerek yokmu doktor bana gerek yok temizlemek yeterli dedi.sen nasil yaptin acaba renk uyumu acisindan hangisi mantikli olur ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki son bir soru daha sorabilir miyim.alt dislerini beyazlatip oylemi rengini sectin.yoksa beyazlatma olayina gerek yokmu doktor bana gerek yok temizlemek yeterli dedi.sen nasil yaptin acaba renk uyumu acisindan hangisi mantikli olur ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana da ayni sekilde gerek olmadigini soyledi daha dogrusu ben de istemedim cunku cok beyaz olunca goze carpiyor sanki yapma oldugu belliymis gibi. kendi dis rengime uygun sectik

bende diş teknikeriyim dilerseniz yardımcı olabilirim bende sormak istediğiiz sorular doğrultusunda :D ???:27::27:

ya ben yeni gördüm bu yazıyı. bende yaptırıcam ön 2 dişimi zirkonyum kaplama.
1200 tl yapıyo ama çok korkuyorum ya nedense iğneden küçültmesinden fln. :26::43:
o koltuğa oturduğum an geriliyorum.kredi kartımı bekliyorum gelmesini gelince hemen gidicem.
ama konu sahibi arkadaşım söylermisin kesilirken birşey hissediyomusun iğne çok acıtıyomu. (ilk diş operasyonum olacak o yüzden bilmiyorum)
doğruyu söyle ama rahatliyim biraz =)

ya ben yeni gördüm bu yazıyı. bende yaptırıcam ön 2 dişimi zirkonyum kaplama.
1200 tl yapıyo ama çok korkuyorum ya nedense iğneden küçültmesinden fln. :26::43:
o koltuğa oturduğum an geriliyorum.kredi kartımı bekliyorum gelmesini gelince hemen gidicem.
ama konu sahibi arkadaşım söylermisin kesilirken birşey hissediyomusun iğne çok acıtıyomu. (ilk diş operasyonum olacak o yüzden bilmiyorum)
doğruyu söyle ama rahatliyim biraz =)

hayir hicbir sey hissetmiyosun zaten igneyle uyusmus oluyo kesinlikle acitmiyor

Iyi aksamlar,yeni katiliyorum araniza. Burdaki butun yazilari okudum bu dis islemine baslamadan once. Oncelikle tesekkurler. Eger yaptiricaklar varsa bilgi vermede ben de yardimci olabilirim. Su an gecici dislerleyim. Dilerseniz adim adim anlatabilirim su zamana kadarki islemleri. Eki Görüntüle 1048144 Eki Görüntüle 1048145 Eki Görüntüle 1048146 Eki Görüntüle 1048147
becerebildim mi bilmiyorum ama ilk once dislerimi kestiler minicik oldu cadi gibiydim:23::10: sonrasinda yarim saat gecmeden teknisyen gelip o carpik dislerimin sekli olmasin diye uzerinde oynamalar yapip koydugum pipetli fotograftaki halini aldi. su anlik durum bu. yaptiranlar varsa tabi ki onlarinda yorumlarini isterim..

cnm birşey sorucam geçiciler rahatmı bende yarın doktora gidicemde ön 2 dişimi yaptırıcam acaba diğerlerinden çok farklı dururmu diye düşünüyorum ??????? cvp verirse çok sevinirim

Meraba canım. Dişlerin çok yakışmış gerçekten, çok güzel olmuş :) bende zirkon falan yaptırmayı istiyorum da, bazı sorularım var sana.. Hissizlik oluyor mu, yani hemen hemen gerçek dişin gibi mi hissediyosun yoksa protez olduğunu baya bi hissettiriyor mu? Konuşman kötü yönde değişti mi, hani pelteklik falan yaşadın mı sürekli yada kısa bir süre, yoksa daha da iyi konuşmaya mı başladın( hani yamukluk gidince sesler dişlere de çarpıyor ya, etkilemiş midir diye sordum :D ) .. Ve bana özel mesajdan nerede hangi doktora yaptırdığını, memnunmusun falan yazar mısın :) mutlu gülüşer canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi aksamlar,yeni katiliyorum araniza. Burdaki butun yazilari okudum bu dis islemine baslamadan once. Oncelikle tesekkurler. Eger yaptiricaklar varsa bilgi vermede ben de yardimci olabilirim. Su an gecici dislerleyim. Dilerseniz adim adim anlatabilirim su zamana kadarki islemleri. Eki Görüntüle 1048144 Eki Görüntüle 1048145 Eki Görüntüle 1048146 Eki Görüntüle 1048147
becerebildim mi bilmiyorum ama ilk once dislerimi kestiler minicik oldu cadi gibiydim:23::10: sonrasinda yarim saat gecmeden teknisyen gelip o carpik dislerimin sekli olmasin diye uzerinde oynamalar yapip koydugum pipetli fotograftaki halini aldi. su anlik durum bu. yaptiranlar varsa tabi ki onlarinda yorumlarini isterim..

ben de zirkonyum yaptırdım dişlerimi..3 gün oldu takıldı..

ben de memnunum..
biraz alt dişlerim zirkonyum kaplamaları zorluyor..onun için tekrar uğrayacağım bu akşam doktoruma..

Meraba canım. Dişlerin çok yakışmış gerçekten, çok güzel olmuş :) bende zirkon falan yaptırmayı istiyorum da, bazı sorularım var sana.. Hissizlik oluyor mu, yani hemen hemen gerçek dişin gibi mi hissediyosun yoksa protez olduğunu baya bi hissettiriyor mu? Konuşman kötü yönde değişti mi, hani pelteklik falan yaşadın mı sürekli yada kısa bir süre, yoksa daha da iyi konuşmaya mı başladın( hani yamukluk gidince sesler dişlere de çarpıyor ya, etkilemiş midir diye sordum :D ) .. Ve bana özel mesajdan nerede hangi doktora yaptırdığını, memnunmusun falan yazar mısın :) mutlu gülüşer canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer gerçek dişlerin büyüklüğünde olursa ve gerçek dişlerinin olduğu yere yapıştırılırsa konuşmada bi sorun yaşamazsın..

mümkünse diş teli ile düzelttirmeye çalışın şekil bozukluklarını..

Benimde dişlerim zirkonyum kaplanıyor, 13.08.2014 de üst dişlerimkesildi,bugün yani 14.08.2014 de alt dişlerim kesildi,inşallah güzel olursa resimlerimi yükleyeceğim. Benim dişlerimde şekil bozuklugu veya çürük yoktu ama fazla temizletmekten mineleri çizilmişti, her 4 ayda birdiş temizliği yaptırmak zorunda kalıyordumçünküiçtiğim çay bile kahverengi leke yapıyordu birkaç hafta içinde artık temizletme ile başedemiyordum..22.08.2014 de dişlerim hazır olacak şimdilik geçiciler var dişlerimde.üstten 8 alttan 6 diş yaptırıyorum. iki tane de arkada kanal tedavim var bakalım sonuç ne olacak,çokkorkuyorum rahat olamayacağım ve dişlerim kötü olacak diye inşallah iyi sonuç alırım,dua edin bana olurmu?

Back