benım 1 ay oldu, dişlerim takıldı ve denedım 2 hafta falan, duzeltılmesı gereken yerlerı de vardı
sonra persembe gıttım dişleri çıkardılar ve dişimin bır tanesınde sorun çıktı, kanal sorunu
zaten o yuzden deneme surecı varmıs
haftaya persembe gıtcem kanal olucak
sonra yapıstırılcak dişler http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706493&p=34724857#post34724857
sağ taraf hafıf duzeltılecek o kadar :) saol canım senınde öyle :)anladimm gecmis olsun insallah istedigin gibi olur bu kez :)
sağ taraf hafıf duzeltılecek o kadar :) saol canım senınde öyle :)
ve doktoruna sertıfıkasını sordun mu?
hayırlı olsun, bende diş sertıfıkasını 2 hafta sonra alıcamevet gereken seyleri de konustuk zaten
hayırlı olsun, bende diş sertıfıkasını 2 hafta sonra alıcam
çok saol :)..............tesekkurler, sana da simdiden hayirli olsun diliyorum :)
cok gecmis olsun.. bakiyim profiline. insallah bir cozum bulunur istedigin gibi. geciciler rahat aslinda ama yinede cok dikkat ediyorum dusme durumu olursa diye icim icimi yiyor diyebilirim.. istanbuldayim, bu hafta prova olucak eger zirkonlar hazirlanirsa cumaya olmadi pazartesiye. ama en gec saliya butun islemler bitecekmis. sabirsizim fazlasiyla:18:
pellss bitti mi dişlerin acaba :)
kusura bakmayin yogun bir donemdeyim ilgilenemedimbu son hali arkadaslar. cok memnunum agri sizi yok. eger agri olursa gel birde seyahate cikmadan once ugramami soyledi kontrol icin. buyrunuz..
Eki Görüntüle 1076133
çok çokkkkkkk güzel olmuş güle güle kullanın darısı başıma:)
benim dişlerim çok küçük ve aralıklı..ağız yapım çok sorunlu yani..bende zirkonyum yaptırıcam ama bayağı bir işlem yapılacakmış. üstten 2 dişim çekilecek önden, diş etlerim lazerle kesilicek yaklaşık 21-22 diş zirkonyum olacak
hayırlı olsun dişlerinkusura bakmayin yogun bir donemdeyim ilgilenemedimbu son hali arkadaslar. cok memnunum agri sizi yok. eger agri olursa gel birde seyahate cikmadan once ugramami soyledi kontrol icin. buyrunuz..
Eki Görüntüle 1076133
hayırlı olsun dişlerin
güle güle kullan :) süreç 3 hafta falandı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?