- Konu Sahibi koalaseven
-
çok güzel ve doğal olmuş güle güle kullan canım
aynen inş bende yaptırdıktan sonra memnun kalırım cokta korkuyorum cunku sadece on dişlerim yok arka dişlerimde sorunlu cekim kanal tedavisi dolgum falan da var
Benim ondeki disimde kist vardi bu yuzden ameliyat oldum snra koku alindigi icin dis sarardi bende zirkonyum yaotirdim cok memnunum benim ilk on dordum zirkonyum bir ayda tamamen biti iki kere denedim oldu bitu ve kimse gercek disimden ayiramiyor senin icin resmimide koyayim bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa harika olmuşar tatlım güle güle kullan çok sevindimmm
çok beğendim canım o dediğin fotoğrafı da gördüm ( öncesi-sonrası ) inanılmaz bi fark var. çok doğal durmuş hatta yaptırdığında ilk çektirdiğin fotoğrafta daha fazla belli oluyo güzelliği farklı telefondan çekilmiş sanırım daha net orda :) ve alt dişler de baya farketmiş onlara nasıl bir uygulama yaptı sadece beyazlattı mı dolgu da mı yaptı.zirkonyum ücreti dışında başka bişey ödedinmi beyazlatma dolgu vs. çok soru soruyorum dimi :)
ben de sanırım mayısın 20sinden sonra yaptırıcam inşallahhhh[
Vallahi beğenmene çok sevindim biliyosun doğal ve güzel olmıcak diye korkuyordum hep :) Evet ogün doktor falanda fotoğraf çekti birde aydınlıktı ondan her fotoda farklı çıkıyor ışığa ve tel.e göre.Alt dişleri sadece temizledi beyazlatmadık doktor gerek yok demişti beyazlatma işlemine.Birde alt dişimde küçük bir kırık vardı kahverengi duruyordu orayada dolgu yaptı ufak ama dolgu olduğu belli olmuyor tam tutturdu rengini.Başkada birşey yapılmadı altlara.Canım biliyosun ben baya gittim dişeti tedavisi,2-3 dolgu,temizleme ve 6 adet zirkonyum bana çok uygun fiyata geldi.Doktor zaten hiç paragöz değil ben demeden kendisi indirim yaptı yok temzileme benden dolgular benden diye diye uğraştı dişlerimle sağolsun :) Gerisini msj atıyım sana :) Sen doktor konusuna karar verdin mi osmanbeyde yaptıran arkadaşta uyguna bulmuş sayılır.Sende başlarsın da inşallah bitmiş haline yorum yaparız artık :)
Ah canım hiç korkma benimde dişçi fobim vardı sözde ama dişçiyle kanka oldum neredeyse :) Şans meselesi bence dişlerinde öyle sorun varsa ihmal etme bir an önce yaptırmaya çalış.Benimde ağzımda 10-13 arası dolgum var tam sayamadım bile :) sonra arkada 3 köprüm ve önde 6 zirkon sağlam dişim yok anlıcan daha bu yaşta.Ama ihmal etmemek gerek çünkü dişetlerine de zarar.Umarım en kısa zamanda güzel sağlıklı dişlere kavuşursun sende.Hoşçakal
Senin dişlerinde çok güzel ve doğal olmuş.Diğer dişlerinle bir bütün gibi gerçekten belli olmuyor güle güle kullan canım.
Tesekkrler evet cok sukur cok dogal :)
Merhaba oncelikle herkese. Ilk defa biyere uye olup ilk defa yorum yazicam. Dislerimi yaptirmadan once butun siteleri gezdim okudum okudum en son cildrmak uzereydim ve kendimi discide buldum. Kanal tedavisinden moraran on disim ve yanindaki iki disimi zirkonyum yaptirdim. Okadar cok korkuyodum ki disciden koltga otrdgmda midem bulaniyordu. Burda yazilanlari da dikkate aldim aciyi da goze aldim ve gittim. Okadar cok disci dolastim ki hic biri beni rahatlatici cvplar vermedi hepsi ayri ayri konustu. Aslinda korkulcak hic bisey yokmus. Ilk dis etlerim kesildi daha sonra ön 3 disim kesildi ve geciciler takldi bugun son provam vardi yarnda zirkonyumlar takilcak. Bu islem sirasinda bi kere bile agrim sizim olmadi. Hic kimse disciden korkmasin sadece disciniz iyi olsun :)merhaba canım ben de üst 6 altı dişimi zirkonyum yaptırmaya karar verdim. aynen sende olduğu gibi dişetinde de çekilme vardı. önce periodontoloji uzmanına göründüm ve küretaj tedavisi oldum. bu tedavi diş eti çekilmesini önlüyor ama diş etleri hiçbir zaman eski haline dönmüyor tıpta onun tedavisi henüz yok. o kadar çok araştırma yaptım ki son 5 aydır kesinlikle zirkonyum diyorum. çok doğal duruyor çünkü arkadaşım da yaptırdı gayet memnun.ve ünlülerin nerdeyse %90 ı zirkonyum yaptırmış durumda.. doğal diye düşündüklerimiz bile zirkonyum aslında. son on yıldır zirkonyum dişte kullanılıyor diye biliyorum.yeraltından çıkan doğal bi madde(bence mucize :) ) biraz pahalı diye duydum doktor ve mühite göre değişiyormuş fiyatlar.ben daha fiyat alamadım doktorumdan.. geçen hafta ölçü alındı. doktorumdan haber bekliyorum.. eğer karar verdiysen zirkonyum derim ben daha yaptırmadan :) eski kaplamalar yani metal destekliler çok kötü duruyor gün ışığında özellikle. belki fiyat olarak daha ucuz olabilir ama bizim yaşlarımızdaki gençlerde çok kötü durur..fotoğraf koyucam aradaki farkı gör diye..
Merhaba bende izmirde iyi bir dr ariyorum siz ne yaptinizz acaba dislerinizi yaptirdinizmiarkadaslar öncelikle merhaba ben izmirde oturuyorum ve diş dr gitmek istiyorum ancak izmir'de zirkonyum kaplama yaptıran varmı varsa nereyi öneriyorlar ve fiyat hakkında bilgi verebilirlermi teşekkürler
ciddimisin i geçmiş olsuncok üzüldüm bende teller çıkınca yaptırıcaktım ön ikide sarı lekeler olduğu için nerdeyse kararımdan vazgeçtim daha güzel dişim olcak diye hazır dişimden olmim sonra doktor ne dedi inşallah kanallık bi sorun yoktur
Gecmis olsun, umarim tüm sorunlari atlatirsiniz..Arkadaşlar tekrardan merhaba.Dişlerimi yaptıralı neredeyse 10 ay oldu konu sahibi olarak ve diş konusunda çok çekmiş biri olarak paylaşmak istediklerim var :) Dişlerimin görünüşünden gayet memnunum çoğu insan kaplama olduğunu bile anlamıyor,rahat rahat gülebiliyorum,keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum ama işin sağlık kısmına gelince de bazı sıkıntılar çekiyorum.Mesela rahat ısıramıyorum bölerek yemeye çalışıyorum çoğu şeyi.Doktor elmayı bile ısırabilirsin bikaç ay sonra demişti ama o işler öyle olmuyo :) Dişlerimi yaptırdıktan sonra ayıptır söylemesi sucuk ekmeği bölememiş bi ısırıyım demiştim.Ön dişimde bi ağrı bi sızlama derken ağrı kesicilerde işe yaramadı.Bikaç gün doktora gidemeyince de ağrısını çekmek zorunda kaldım.Doktora gittim sonrasında ve kanal tedavisi oldum. kanal tedavisi olan diş ölü diştir ya ben yinede hissettim bişey yiyip içerken o dişte bi sızı oldu.Neyse onada alıştım ağrım sızım olmasında zirkonlarda bir sorun çıkmasında rahat yiyip içemesemde olur modundayım.Çünkü bu dişler yüzünden okadar çok ağrı çektim okadar çok iğne yedimki...En çokta ön dişlere ve damağa yapılan iğneler insanın gözünden yaş getiriyor.(hernekadar iğneden korkmasamda!) Neyse ön dişimden kanal tedavisi olmuştum şimdi onun yanındaki dişte bir sorun çıktı sanırım hafiften ağrı sızı başladı korkarım onada kanal tedavisi olacakBu akşam doktora gidip diş röntgenimi çektiricem ama artık işin uzmanı oldum kesin kanal tedavisi yapılacak.Yani demem o ki sadece estetik amaçlı hiç kalkışmayın bu işlere insanın kendi dişi gibi olmuyor.Ama sağlık açısından yaptırmanız gerekiyorsa benim gibi umarım böyle şanssızlıklar yaşamazsınız.
teşekkürler.tabi mesaj atıyorumGecmis olsun, umarim tüm sorunlari atlatirsiniz..
Dr unuzun bilgilerini vermeniz mümkünmü acaba
yaa hatırlamazmıyım ilk seninle konuşmaya başlamıştık burda.benim doktorum çok yoğun ondan olabilir belki bilemiyorum ama senin doktorunda iyi iş çıkarmış :) bu fotoğraftakiler geçici dişmi yani.valla çok güzel olmuş.gerçeğini merka ediyorum bittimi acaba tekrar fotoğraf bekliyorum birde kaça yaptırdın ön üst 6 diş dimi canım :)koalaseven mrb unutmamışsındır belki geçen sene bende zirkonyum yaptıracaktım ama kısmet bu seneyeymiş :) senin bahsettiğin doktora gittim ama kimse açmadı kapıyı. telefonlara da çıkmadı doktor.ben de bir daha gitmedim. bahsettiğim kendi doktorumda yaptırdım.geçenlerde geçicileri taktı. alışma süresi ve şekil açısından doğru karar vermek için bir ay kalacak geçiciler. tek sorunum biraz peltek konuşmaya başladım S harfi biraz tuhaf çıkıyor. biraz daha kısaltıcam sanırım dişleri. sadece ön ikisi biraz uzun kalacak. foto yüklüyorum olumsuz eleştirin varsa lütfen çekinme geçici çünkü :) Eki Görüntüle 1601656 Eki Görüntüle 1601657
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?