- Konu Sahibi koalaseven
-
yaa hatırlamazmıyım ilk seninle konuşmaya başlamıştık burda.benim doktorum çok yoğun ondan olabilir belki bilemiyorum ama senin doktorunda iyi iş çıkarmış :) bu fotoğraftakiler geçici dişmi yani.valla çok güzel olmuş.gerçeğini merka ediyorum bittimi acaba tekrar fotoğraf bekliyorum birde kaça yaptırdın ön üst 6 diş dimi canım :)
biraz pahalıymış sanki canım nerde yaptırıyosun senbeğenmene sevindim hala geçiciler var canım orjinalleri takılınca fotoğraf eklerim. üst altı diş toplam 4000 tl . senin dişler ne durumda memnun musun herşeyi rahat ısırabiliyor musun.
biraz pahalıymış sanki canım nerde yaptırıyosun senben memnunum evet çok rahat olmasada ısırabiliyorum gerçi çoğu zaman bölerek yiyorum :) kendi dişin gibi olmuyor sonuçta ama keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum rahat rahat gülebiliyorum ve çoğu insan kaplama olduğunu anlamıyor bile.senin nasıl oldu süreç zormuydu ne zman bitecek
sana cevap yazdım ama alt kısma yazmışım :)Evet biraz pahalı.bizim yıllardır ailece gittiğimiz doktorumuz o yüzden başkasına güvenemedim.. ben de şu an bölerek yiyiyorum, tuhafıma gelmişti ilk zamanlarda ama görsellik açısından ben de çok rahatım aynen geçicileri bile kimse anlamıyor. kimilerine yandaki dişleri kısaltıcam diyorum daha hoş durur diye.kendi dişlerin zaten güzel yapmana gerek yok diyolar :) hakikaten kimse anlamıyorgörsel açıdan sıkıntı çeken herkesin yaptırması gerek, şiddetle tavsiye ediyorum benim bir saatten biraz fazla sürdü dişlerin törpülenmesi ve kanal tedavileri.sadece bir dişimi bıraktı kanal yapmadan ama ilk hafta biraz sızladı.. kontrole çağırdı 3 hafta sonra etlerde çekilme var mı diye. çok şükür olmadı. bir dahaki sefere o kalan dişimi de kanal yapıcak.. bugünlerde çağrması gerek. bakalım nasıl olcak. Bir sorum olcak sana orjinalleri takılınca daha mı güzel duruyo. çünkü bu geçiciler mika olduğu halde çok güzeller.Zirkonlar daha mı iyi duracak. :)
Çok doğal duruyor. Hangi şehirde yaptırdınız?Benim ondeki disimde kist vardi bu yuzden ameliyat oldum snra koku alindigi icin dis sarardi bende zirkonyum yaotirdim cok memnunum benim ilk on dordum zirkonyum bir ayda tamamen biti iki kere denedim oldu bitu ve kimse gercek disimden ayiramiyor senin icin resmimide koyayim bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba doktorunuzun adı nedir bende yaptırmak istiyorumArkadaşlar tekrardan merhaba.Dişlerimi yaptıralı neredeyse 10 ay oldu konu sahibi olarak ve diş konusunda çok çekmiş biri olarak paylaşmak istediklerim var :) Dişlerimin görünüşünden gayet memnunum çoğu insan kaplama olduğunu bile anlamıyor,rahat rahat gülebiliyorum,keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum ama işin sağlık kısmına gelince de bazı sıkıntılar çekiyorum.Mesela rahat ısıramıyorum bölerek yemeye çalışıyorum çoğu şeyi.Doktor elmayı bile ısırabilirsin bikaç ay sonra demişti ama o işler öyle olmuyo :) Dişlerimi yaptırdıktan sonra ayıptır söylemesi sucuk ekmeği bölememiş bi ısırıyım demiştim.Ön dişimde bi ağrı bi sızlama derken ağrı kesicilerde işe yaramadı.Bikaç gün doktora gidemeyince de ağrısını çekmek zorunda kaldım.Doktora gittim sonrasında ve kanal tedavisi oldum. kanal tedavisi olan diş ölü diştir ya ben yinede hissettim bişey yiyip içerken o dişte bi sızı oldu.Neyse onada alıştım ağrım sızım olmasında zirkonlarda bir sorun çıkmasında rahat yiyip içemesemde olur modundayım.Çünkü bu dişler yüzünden okadar çok ağrı çektim okadar çok iğne yedimki...En çokta ön dişlere ve damağa yapılan iğneler insanın gözünden yaş getiriyor.(hernekadar iğneden korkmasamda!) Neyse ön dişimden kanal tedavisi olmuştum şimdi onun yanındaki dişte bir sorun çıktı sanırım hafiften ağrı sızı başladı korkarım onada kanal tedavisi olacakBu akşam doktora gidip diş röntgenimi çektiricem ama artık işin uzmanı oldum kesin kanal tedavisi yapılacak.Yani demem o ki sadece estetik amaçlı hiç kalkışmayın bu işlere insanın kendi dişi gibi olmuyor.Ama sağlık açısından yaptırmanız gerekiyorsa benim gibi umarım böyle şanssızlıklar yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?