- 19 Ağustos 2013
- 25
- 4
- Konu Sahibi hopequeen07116020
Evet o da kaplama demişti aslinda dolgu 6bin kaplama 7.5 olmasida etkiledi beni fiyat farki azdıBaşka yere sordunuz mu peki başka dişçiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o da kaplama demişti aslinda dolgu 6bin kaplama 7.5 olmasida etkiledi beni fiyat farki azdıBaşka yere sordunuz mu peki başka dişçiye
Tek tek benimkiler. Birleşik durması öyle etkiliyor olabilirSizin tek tek mi acaba 4lü bitisik olması mı etkiliyor beni yapay gibi durmasini daha çok hissediyorum
Peki çıkma düşme gevşeme oldu mu doktor öyle dedi banaTek tek benimkiler. Birleşik durması öyle etkiliyor olabilir
Düşme olmadı ama bir tanesi hafif yamuldu gibiPeki çıkma düşme gevşeme oldu mu doktor öyle dedi bana
Kaçıncı yılda yamuldu cok soru soruyorum kusura bakmayın cevremde hic yok sorabilecegim biriDüşme olmadı ama bir tanesi hafif yamuldu gibi
Estağfurullah 2 sene önce falan. Çok belirgin bir şey değil ama hafif bir deformasyonu varKaçıncı yılda yamuldu cok soru soruyorum kusura bakmayın cevremde hic yok sorabilecegim biri
Özelden foto atabilir misiniz acaba benimkinden farkli mi duruyorEstağfurullah 2 sene önce falan. Çok belirgin bir şey değil ama hafif bir deformasyonu var
E daha yapılmamışki . Neden ortalıgı velveleye verıyorsunuzDaha takılmadı provalarda gördügüm hissettigimle böyle düşünüyorum psikolojim bozuldu bu konudan başka bisey düşünemez oldum
E daha yapılmamışki . Neden ortalıgı velveleye verıyorsunuz
Tamam kendı dişlerinizi kestırmek aslında önerilen birşey degıl ama cevremde kım yaptırdıysa memnun
İlerde ne olur alttan diş cürürmü düşermi bilmem ama şuanda kımseden kotu birşey duymadım
Sizde sankı yaptırmıs kullanmış gibi konusmussun
Sonradan takıldı dedim ilerisini okumamışsınız.Çok gerekliyse dişler kullanilamaz hale geldiyse tabiki yapılması lazım.Bu duyguyu yaptırmayan anlamaz bence.Eger yaptirmadiysaniz empati zor olur.E daha yapılmamışki . Neden ortalıgı velveleye verıyorsunuz
Tamam kendı dişlerinizi kestırmek aslında önerilen birşey degıl ama cevremde kım yaptırdıysa memnun
İlerde ne olur alttan diş cürürmü düşermi bilmem ama şuanda kımseden kotu birşey duymadım
Sizde sankı yaptırmıs kullanmış gibi konusmussunuz