- 19 Ağustos 2013
- 24
- 4
-
- Konu Sahibi hopequeen07116020
Neden pişman oldunuz açar mısınız biraz ,kullananlar genelde memnun oldugundan bahsediyor.Merhabalar ben yaptım siz yapmayın diye yazıyorum.Ön dişlerime zirkonyum kaplama yaptırıyorum ama çok pişmanım keşke zamanı geri alabilsem.Böyle olacagini bilsem dolgularımı yeniler öyle kalırdım.Hatta implanttan korkan ben keşke implant yaptirsaydım diyorum eksik dişim yerine.Sakın kestirmeyin dişlerinizi.
Siz kaç dişinize yaptırdınız?Doğal duruyor mu? Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varBen gayet memnunum, sizin iyi yapılmamış olabilir mi?
Daha takılmadı provalarda gördügüm hissettigimle böyle düşünüyorum psikolojim bozuldu bu konudan başka bisey düşünemez oldumBi foto atar mısınız neyi begenmedınız acaba ? Çok mu kötü durdu
Daha takılmadı provalarda gördügüm hissettigimle böyle düşünüyorum psikolojim bozuldu bu konudan başka bisey düşünemez oldum
Takıldı ama ben hala aynı hissediyorum çok pişmanım zamanı geri alabilsem keşke agliyorum her günson takılsın görün ondan sonra yorum yapın . Tabikide kendı dişiniz gibi olmayacak illa ki dişlerinizin üstüne gecırme olacağı ıcın ,çok dikkatlıce ağzınıza kadar girmedıklerı sürece farklı gözükmeyecek . Kaplama olsa belki daha kaba olabılırdi ama zirkon daha doğal oluyor
Benim sorunum dişleri begenmemem degil kendi dişlerimi geri istemem dolgulari vardi onlari yeniletseydim tek öyle devam etseydimÖncesi ve sonrası var mı acaba merak ettim. Bu arada herkesin estetik algısı farklı ancak yurt dışında daha sarı disler bile yapılıyor ki bence daha doğal duruyor ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı.
Ön dişlerinizde mi dolgu vardıBenim sorunum dişleri begenmemem degil kendi dişlerimi geri istemem dolgulari vardi onlari yeniletseydim tek öyle devam etseydim
Ön dişlerinizde mi dolgu vardı
Neden tekrar bonding denemediniz bende yarın öd dişlerim ayrık onun için düşünüyorum kullanışsız mı
Benim dolgularim 16yıl önce yapilmisti hic de yeniletmemistim baya dayandı keşke tekrar yeniletseydim belki bir 10 yil daha dayanirdi doktor her yeni dolgu yapista dişten kayip.olur dedi böyle bütün dişim kaplama olunca yine kayip.olduNeden tekrar bonding denemediniz bende yarın öd dişlerim ayrık onun için düşünüyorum kullanışsız mı
Sizin tek tek mi acaba 4lü bitisik olması mı etkiliyor beni yapay gibi durmasini daha çok hissediyorumBenim üst ön dört dişim zinkonyum kaplama ki 10 sene önce yaptırmıştım hala çok memnunum. İlk takılınca yabancılık çekmiştim belki sizinki de böyle geçici bir süreçtir
Üst dişlerimin neredeyse tamamı zirkonyum, arka birkaç tanesi hariç. İlk başta garipsiyor insan tabii ama sonra alışıyorsunuz bence doğal duruyor evet. Sizinki nasıl var mı fotoğraf belki size garip geliyordur yeni diyeSiz kaç dişinize yaptırdınız?Doğal duruyor mu? Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var
Sarı mı dogal duruyor? Sarı diş kim niye taktırsın ayÖncesi ve sonrası var mı acaba merak ettim. Bu arada herkesin estetik algısı farklı ancak yurt dışında daha sarı disler bile yapılıyor ki bence daha doğal duruyor ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı.
Başka yere sordunuz mu peki başka dişçiyeBenim dolgularim 16yıl önce yapilmisti hic de yeniletmemistim baya dayandı keşke tekrar yeniletseydim belki bir 10 yil daha dayanirdi doktor her yeni dolgu yapista dişten kayip.olur dedi böyle bütün dişim kaplama olunca yine kayip.oldu