- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Teşekkür ederim ❤retro_hippo dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere insallahkuzenimle ayni gun dogmuşsun daha da unutmam dogum gununu
Nevreste nevo kestiniz mi yavruyumasallah ona darisi benim oglanlarin basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ❤retro_hippo dogum gunun kutlu olsun nice guzel senelere insallahkuzenimle ayni gun dogmuşsun daha da unutmam dogum gununu
Nevreste nevo kestiniz mi yavruyumasallah ona darisi benim oglanlarin basina
Doğum günün kutlu olsunTeşekkür ederim ❤
Tam ben yazacaktım sen yazdıntotemime son verdim böcüklüge geri döndüm daha tarif bile alamamisken totem ypmak cok mantiksiz
promu oldun hayirli olsunTam ben yazacaktım sen yazdın
Evet teşekkür ederimpromu oldun hayirli olsun
Saol cnmDoğum günün kutlu olsun
Sende mi yuzgorumlugu bekliyon yoksaNevo benim konu neen acilmiyo acep recep
Açmayın şunun konusunuNevo benim konu neen acilmiyo acep recep
Katılmam diyenden korkucaksin ne ara tarif adında yaptın sinsirellaNevo benim konu neen acilmiyo acep recep
Bu sefer Kazen bekliyo galiba baksana oglen actiytim konuyu gelen giden yokSende mi yuzgorumlugu bekliyon yoksa
korkmayin ya dolmanin yaninda hic bi seyAçmayın şunun konusunu
Cok israr ettiler cano napamoylesine bi tarif alip saaptimKatılmam diyenden korkucaksin ne ara tarif adında yaptın sinsirella
Hangi dolmanın kim dolma yapmışBu sefer Kazen bekliyo galiba baksana oglen actiytim konuyu gelen giden yok
korkmayin ya dolmanin yaninda hic bi sey
Cok israr ettiler cano napamoylesine bi tarif alip saaptim
Biber dolmasinin felan yaninda diyorum bi sey degil diyorumHangi dolmanın kim dolma yapmış
Kim doldurmuş biberBiber dolmasinin felan yaninda diyorum bi sey degil diyorum
Uygun bulmadımNevo benim konu neen acilmiyo acep recep
Uygun bulmadım zatenAçmayın şunun konusunu
Sunumu bomba olan birine patlatsın diye dolma verdimHangi dolmanın kim dolma yapmış
Sarma yok denilikce dolma da yok sandım ben : skandal bende biseyler doldurayim mademSunumu bomba olan birine patlatsın diye dolma verdim