- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Gitti canım
Hayırlı uğurlu olsun damatlığınıda görürüz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti canım
Doğru doğruAma kadın doğru demiyor mu şimdi tecrübe konuşuyor
Felaket sıcak var bugün dışarı çıktım geri döndük hemenMücveride kızarttım bu arada,ter çinde kaldım
Hosbulduk nasılsın torun yoruyomuÖzelden yazdım kendisine
Bizimkide büyüdü 1 yaş bir kaç gün sonra,bende çok olmadım bu sene burada bir yerlere gidip geldim işte.
Emekler artık annesi,zamanı geliyor artık.
Tnaydın hoş geldin.
Mücveride kızarttım bu arada,ter çinde kaldım
Felaket sıcak var bugün dışarı çıktım geri döndük hemen
Olsun okadar yavrum ya KıyamamSağol canım: )Ağlama yok ama çok nazlı
Yok ben koyamadığım için nevreste ablamı bekliyorumSenin konuda foto yokmu ben mi göremedim
Isimiz olmadıkça akşam 7 den önce cikmiyoruz ☺Felaket sıcak var bugün dışarı çıktım geri döndük hemen
Hosbulduk nasılsın torun yoruyomu
Bende çok severim
Hımm gelince yazar muhakkakÖzelden yazdım kendisine
Bizimkide büyüdü 1 yaş bir kaç gün sonra,bende çok olmadım bu sene burada bir yerlere gidip geldim işte.
Emekler artık annesi,zamanı geliyor artık.
Tnaydın hoş geldin.
cogu kisi sen minikrikomusun dyoben bile giriş yaparken hala minikriko yazıyorum
nerde kim nasıl
Hayırlı sabahlar
Ay evin biraz aşağısında büyük market var orayı dolasacaktim geri döndüm gözüm almadıIsimiz olmadıkça akşam 7 den önce cikmiyoruz ☺
Hımm gelince yazar muhakkak
Him bende açılmıyor sandım arada oluyo öyleYok ben koyamadığım için nevreste ablamı bekliyorum
Valla yoruyorlarTorun mahvetti 3 kişi koştuk peşinden,evlerindeler şimdi döndiler.
Bide sarımsaklı yoğurt üstüne
Ben salonu bitirdim mutfağa gecicem birazdanAy evin biraz aşağısında büyük market var orayı dolasacaktim geri döndüm gözüm almadı
Temizlik yapmam.laxim.ama o da bu sıcakta olmaz ki dimi ama
Valla yoruyorlar
Ohhh mis benim yerimede ye
Biraz öyle oldu