- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Öyle yapayım dimi sonra gideyimTatili yap sonra git tatilde ağrıyan bir diş uada sürekli sıkıntı ile de geçebilir her ihtimali düşün canım
Ay hiç gitmesem keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapayım dimi sonra gideyimTatili yap sonra git tatilde ağrıyan bir diş uada sürekli sıkıntı ile de geçebilir her ihtimali düşün canım
Kimleri
Amin inşallah
Şimdi size birşey sormak istiyorum .
Dış işlerim varya şu anda ağrım yok önce tatile gidip.guzel.moral.depolayip öyle mi baslayayim yoksa gitmeden mi yaptirayim
Ev taşıma telaşı vardı belki hala yerlesenenistir
Bende yeni evlendim haftasına dişçiye gittim doktor işte dikiş atılacak sonra falan dediÖyle yapayım dimi sonra gideyim
Ay hiç gitmesem keşke
Dün yazmıştı amaLilimamı sordum da göremiyorum srtık burada.
Damatlığınada görürüz inşalalh.
Tatil işin çok yakınsa dönğnce yaptır.
Haberim yok ondan .
Ya minik keşke komşum olsaydın ömrümü uzatirdin vallaBende yeni evlendim haftasına dişçiye gittim doktor işte dikiş atılacak sonra falan dedi
Annem kaş göz attı bana
kızım dedi yeni evlisin sonra cektir
:d
Doğum günün kutlu olsun canım Sevdiklerin ile birlikte daha nice mutlu yıllara
iyki dogdun cnm nice mutlu yillara
kısmet degilmis bidaki yarismalara artik
Saolun kızlar ❤Nice sağlıklı huzurlu yılların olsun inşallah canım
Doğum günün kutlu olsun nice sağlılkı huzurlu yaşlarına inşallahYaa site doğum günümü kutlamış yarışmadan hediye kazansaydım tam olurdu
Dün yazmıştı ama
Aynen akşamdı yazdığında..Doğum günün kutlu olsun nice sağlılkı huzurlu yaşlarına inşallah
Akşam geldi demekki.
Ayyyy evettttŞu patlıcan rulolarını bir göremedik ya
Ama kadın doğru demiyor mu şimdi tecrübe konuşuyorYa minik keşke komşum olsaydın ömrümü uzatirdin valla
Sabırla gelen herşey güzeldirAyyyy evetttt
Aynen akşamdı yazdığında..
Selamın Aleyküm, yeni halıyı yıkatmak gerekir mi acaba? Sadece buharlı temizleyici ile silmek yeter mi?
Evet minikimmm aksama görürsünüz artık biraz heyecanSabırla gelen herşey güzeldir
Anladım ablacımGörmedim mesajını ondan yani.
Pinkom nasılsın tatlım,bebek nasıl iyimi büyümüştür ne kadarlık oldu
Halının tüyü için d,yorsan yıkatma hemen,buharla daha iyi olur.
Sık sık süpürürsun buharla temizle önceSelamın Aleyküm, yeni halıyı yıkatmak gerekir mi acaba? Sadece buharlı temizleyici ile silmek yeter mi?
Anladım ablacım