İyi geceler canımİyi geceler ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımİyi geceler ablacım
Kankam ya
Ben burada sinsi sinsi bekliyorumLunya gel onlerden yerimizi alalim
Bildirimi acmak istiyorum ama hep yaptigim seyi bulamiyorumBen burada sinsi sinsi bekliyorum
Telefona gelen ise o geç geliyor, o gelene kada biz piranalardan sana tarif marif kalmazBildirimi acmak istiyorum ama hep yaptigim seyi bulamiyorum
Hadi ya o zaman pusuya devamTelefona gelen ise o geç geliyor, o gelene kada biz piranalardan sana tarif marif kalmaz
Bende ablamla hastaneye gidiyorum ama eli işte gözü oynaşta gibi buraya bakıyorum, garip ablamda alıştı kendi derdini unuttu tarif falan veriyorHadi ya o zaman pusuya devam
Anama gunluk gunaydin mesaji atip geliyorum bekleyin beni
Allah seni ne etmesin ha sabah sabah ne guldumBende ablamla hastaneye gidiyorum ama eli işte gözü oynaşta gibi buraya bakıyorum, garip ablamda alıştı kendi derdini unuttu tarif falan veriyor
Su uyur kukrim uyumazKukrim uyuyor musun? Uyumanın sırası değil kalk
Heyyyy beee lunya çakalı olabilecek en antin kuntin ordövr tabağı bile düşündüYalniz ben hep pastaya odaklandim baska tarif dusunmedim bi dusunem
Sadece bizim uyanmakla iş bitmiyor nevrosu da uyandırmak lazımSu uyur kukrim uyumaz
Dunya mutfagi ve pilavi dusundum ordovr tabagi da dusunemHeyyyy beee lunya çakalı olabilecek en antin kuntin ordövr tabağı bile düşündü