• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Hep katilcam katilcam dedim katilamadim şimdi hiç katilamam. hamileligimi yeni ogrendim ve daha önce dusuklerim var o yüzden yan gelip yatıyorum :KK70: bana hicbirsey yaptırmıyor annem ama belki ilerki zamanlarda olabilir
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın .Tabii temkinli olmakta yarar var.

Ve sonunda Oyumu kullandım. hepsi birbirinden güzeldi gerçekten hepinizin ellerine sağlık☺ sadece bir oy hakkım olduğu için kabak çiçeği dolmasına verdim değişik bir tat:confused: bakmaktan bi haller oldu :KK70:
Ben hiç ondan yemedim madam ,tadını bilmiyorum madam(Küçük Emrah gibi söyleyiş :KK53: )

Kızlar evimin bereketi yok ağzımızın tadı yok diyorsanız küçük bir 40 sevap tüyosu veriyorum 😊
Yemeği yiyoruz ya en son tabağımızdaki herşeyi bitiriyoruz hatta yağını suyunu minik bir ekmek parçasıyla iyice sünnetliyoruz = 10 sevap
Can suyunu yani tabağa en son bir yudum suyu damlatıp güzelce içiyoruz = 40 sevap = bol bereket

Evin bereketi belki o tabağın en son yağındadır bilemeyiz 😘😘

:KK70:
Ben koydeyken yapardım ama burda kabak çiçeği yok☺ tadını çok severim tavsiye ederim eğer imkan varsa
En iyisi hiç bulaşmamak.Canım neyin çeker her istediğin an nerede bulacaksın kabak çiçeğini :KK53:

Back