Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
:KK36::KK200:Wuuuu çok şık kuzu kızz bayıldım inankiiii cok yakışır sana,ahh ahhh açık halimi özledim bian :KK48:
Tesekkur ederim balim😍😍😍😍
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa
Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gosteriyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorum

Tesekkur ederim balim😍😍😍😍

Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gorunuyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorum
Bende Vazgeçtim kuzu kapalı alcam :KK48: günaydın buarada:KK60:

Ayy sabah sabah koptum sıpayayaaaa :KK70:
Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diye:KK70:mankenin bacagini kirip dizmisler saniyo:KK70:anasi gibi duzen takintili da:KK70:

Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diye:KK70:mankenin bacagini kirip dizmisler saniyo:KK70:anasi gibi duzen takintili da:KK70:
Yaaaa kızım Bi git sabah sabah öldürceniz gülmektennnyaaa :KK70: yavrummm napsın öylede bi garip doğru çocuk :))) satıcı bişi demedimi :KK70:

Anaaa bak neler demiş öyle kerata çok tatlı yaaaa maşallah ona :KK70:

X