- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Günaydın kuzuşşşGünaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzuşşşGünaydınlar
Bende 3 inşallah bugün gideryaaaaben hala sıfırım
Tesekkur ederim balimWuuuu çok şık kuzu kızz bayıldım inankiiii cok yakışır sana,ahh ahhh açık halimi özledim bian
Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gosteriyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorumBirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa
Tesekkur ederim kuzuÇok tatlı tam yazlık güle güle kullan canım
Sen baaa hava mi atiyonBildirimden önceki oyları ciddiye alıp can sıkmamak lazım hala öğrenemedin mi?
Söylemesi ayıp olmasın hava atmak gibi olmasın benim 1 oyum var
Bende Vazgeçtim kuzu kapalı alcam günaydın buaradaTesekkur ederim balim
Ben elbise giyeceksem burnu acik ayakkabiyla da corap giyiyorum canim.bacaklari guzel gorunuyo ama tamamiyle ten rengi ince ve burunsuz olmasi gerek corabin.ayrica o zaman ayak tirnaklarima oje surmuyorum
Gunaydin canimcimBende Vazgeçtim kuzu kapalı alcam günaydın buarada
Gunaydin sinirli sey seniSen baaa hava mi atiyon
Ayy sabah sabah koptum sıpayayaaaaDun anneme oje surerken benim oglan geldi kenardan bakiyo bi kac tane oje dizmistim yanima.almis kahve renkli ojeyi anne bu kaka rengi diyo
Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diyemankenin bacagini kirip dizmisler saniyoanasi gibi duzen takintili daAyy sabah sabah koptum sıpayayaaaa
Yaaaa kızım Bi git sabah sabah öldürceniz gülmektennnyaaa yavrummm napsın öylede bi garip doğru çocuk :))) satıcı bişi demedimiDun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diyemankenin bacagini kirip dizmisler saniyoanasi gibi duzen takintili da
Vay abla Zaman ne çabuk geçiyor Daha yeni doğmuş gibi yaşına giriyor ha Allah'ım sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Dun magazaya giderken corap magazasinin vitrininde corap giydirilmis bacaklar vardi.oglanlardan biei gecerken saticiya bagirmasin mi neden kirdin bacagini diyemankenin bacagini kirip dizmisler saniyoanasi gibi duzen takintili da
Günaydın canimGunaydin sinirli sey seni
Yok guldu o da napsinYaaaa kızım Bi git sabah sabah öldürceniz gülmektennnyaaa yavrummm napsın öylede bi garip doğru çocuk :))) satıcı bişi demedimi
Abla masallah kuzuya daha nice guzel yaslaradogum gunu muAynen daha dün gibi demi,doğdu 1 yaına girdi bile kerata,Amin inşallah canım darısı sana olsun inşallah
Dilleri pabuc kadarAnaaa bak neler demiş öyle kerata çok tatlı yaaaa maşallah ona
Yok guldu o da napsin
Abla masallah kuzuya daha nice guzel yaslaradogum gunu mu