• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Şişlme yüzme havuzu varya ondan aldık blkonları büyük suyu koyar içnde oynar artık :KK53:
Benim kızımın da var kocaman ,her gün doldur diye başımın etini yiyor.Doldursam terasta işim oluyor yer kaplıyor,su soğukken girmek istiyor.Kızın ileride neden annem almış ki derse ya :skandal:

Ömrü sağlıklı hayırlı başarılı olsun inşallah 🤗
Hediyesini de keyifle kullansın😘

Amin inşallah çok teşekkürler canım benim.
Bakalım artık gerçi suyu çok seviyor da bıkıyor hemen oyuncaklarından da.

Amin inşallah çok teşekkürler canım benim.
Bakalım artık gerçi suyu çok seviyor da bıkıyor hemen oyuncaklarından da.
Her çocuk aynı.Ama bir misafir çocuk gelsin oynamak istesin hiç oynamadığı oyuncak bile değere biniyor :skandal:

Ohh afiyet olsun ablam Yee barbunya gibi simi var bunlar ne bilsin bak daha 3 oyum var hıhhh onlara :))

Demi yani barbunya sevilmez mi hiç:))

Benim kızımın da var kocaman ,her gün doldur diye başımın etini yiyor.Doldursam terasta işim oluyor yer kaplıyor,su soğukken girmek istiyor.Kızın ileride neden annem almış ki derse ya :skandal:

Balkonları büyük bide doldursun suyu içine çırpinsın dursun bakalım,ufaklık yüzme ye gidiyor bide sorma .
Kızçemşn hoşuna gitti zaten,oyuncak yada kıyafet alsan bir sürü var bu iyi oldu en azından :KK45:

Her çocuk aynı.Ama bir misafir çocuk gelsin oynamak istesin hiç oynamadığı oyuncak bile değere biniyor :skandal:

Bizimki daha küçik bide paylaşma şeyini bilmiyor ,biraz büyüsün kıymete biner oyuncakları

Back