Günaydın kankacimGunaydın ❤
Oylama baslamıs yaa hemen bakıp oy kullanayım :))
Günaydın kuzum
Ağzın bal yesin canım benimBence bugün daha iyisin hergecen gunn daha iyi oluyorsun tedavi çok iyi gidiyor.Cok yakında evinde olacaksın hatta bayrama kadar evdesin.
İyiyim fındığım sen nasılsın LokumummmGünaydın kuzumnasılsın bakalim
CanımsınÇok sıkıldın tahmin ediyorum ama dayan kuzum Rabbim beterinden korusun bi iyileş güzelce fındığım duamdasın hep balım
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim fındığım sen nasılsın Lokumummm
İsterim Lokumum afiyet olsunnnnBende iyiyim çok şükür canımoğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin
Sağol canımİsterim Lokumum afiyet olsunnnnbuarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza
Tamam lokumummmmmmSağol canımo zaman sen önce kahvaltı et sonra yaparım ben sana kahve
yok canım daha var Mevlide düğün şeklinde olmauacak canım :))Sag ol canim şükürler olsun duyun yapdinzmi canim
Zeyntiyaglilar kategorisi açılana kadar hiç farketmemistim evde her gün zeytinyağlı pişiyor bizimOyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
Vay abla Zaman ne çabuk geçiyor Daha yeni doğmuş gibi yaşına giriyor ha Allah'ım sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallahÇarşamba kızçeme gidecem torunun doğum günü kutlaması var,salı günüde dönecem.
AA oylama başlamış mıS Sabr-Sukur-Duaalimiyon Kirmizi pabuc çok arada kaldım benim en sevdiğim zeyntiyagli doldurulandir
Herkesin ellerine sağlık oyumalimiyon
Evet canımAA oylama başlamış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?