En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bence bugün daha iyisin hergecen gunn daha iyi oluyorsun tedavi çok iyi gidiyor.Cok yakında evinde olacaksın hatta bayrama kadar evdesin.
Ağzın bal yesin canım benim En ihtiyacım olan dilekler

Çok sıkıldın tahmin ediyorum ama dayan kuzum Rabbim beterinden korusun bi iyileş güzelce fındığım duamdasın hep balım
Canımsın Sabretmeye çalışıyorum canım işte.Allah razı olsun :*

İyiyim fındığım sen nasılsın Lokumummm
Bende iyiyim çok şükür canım oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin

Bende iyiyim çok şükür canım oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin
İsterim Lokumum afiyet olsunnnn buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza

İsterim Lokumum afiyet olsunnnn buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza
Sağol canım o zaman sen önce kahvaltı et sonra yaparım ben sana kahve

Sag ol canim şükürler olsun duyun yapdinzmi canim
yok canım daha var Mevlide düğün şeklinde olmauacak canım :))
Oyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
Zeyntiyaglilar kategorisi açılana kadar hiç farketmemistim evde her gün zeytinyağlı pişiyor bizim

Çarşamba kızçeme gidecem torunun doğum günü kutlaması var,salı günüde dönecem.
Vay abla Zaman ne çabuk geçiyor Daha yeni doğmuş gibi yaşına giriyor ha Allah'ım sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…