- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
benim de sanırım 1 oyum var Minik Duduklu Tencere sağolsun ben de sarılsam olma mı?0 oy alanlar gelin sarılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de sanırım 1 oyum var Minik Duduklu Tencere sağolsun ben de sarılsam olma mı?0 oy alanlar gelin sarılalım
Senin kaçıncı katılışın buKaderdaşımmnm
Bende barbunyanın dolmasını yapmazsaaam varyaaa görürsünüz siz olmazı oldurcam ben size inatdolmasının yapılamıyor olması
kabuklarını doldurabilirsin midye gibiBende barbunyanın dolmasını yapmazsaaam varyaaa görürsünüz siz olmazı oldurcam ben size inat
Ramazan sofralarını saymassak ,5 yada 6 halen tık yohhSenin kaçıncı katılışın bu
Yohh ı pek zahmetliceee imkansıza yakın benim başka fikirlerin varkabuklarını doldurabilirsin midye gibi
Senin kaçıncı katılışın bu
benim bu 13. yanılmıyorsam gurtmingotam da 19. katılışında aldı madalyayı yani yılmak yokRamazan sofralarını saymassak ,5 yada 6 halen tık yohh
Yok yok yola devambenim bu 13. yanılmıyorsam gurtmingotam da 19. katılışında aldı madalyayı yani yılmak yok
onu niye saymıyon o yarışma değil miRamazan sofralarını saymassak ,5 yada 6 halen tık yohh
Ooo o zaman bana daha cok varbenim bu 13. yanılmıyorsam gurtmingotam da 19. katılışında aldı madalyayı yani yılmak yok
Saol canim begenmissin ya yeterS Sabr-Sukur-Dua alimiyon @Kirmizi pabuc çok arada kaldım benim en sevdiğim zeyntiyagli doldurulandir
Herkesin ellerine sağlık oyum alimiyon
Nebilim gııı buna odaklıyım benonu niye saymıyon o yarışma değil mi
Ooo o zaman bana daha cok var
Geldim aç kollarını
benim de sanırım 1 oyum var Minik Duduklu Tencere sağolsun ben de sarılsam olma mı?
Bundan umutlusun yaniNebilim gııı buna odaklıyım ben
barbunya neresinde bununYok yok yola devam
Gııız bak sana ne yaptımEki Görüntüle 2291259 barbunya ve uskumru dolma
nasip belki bu kategori de oluronu niye saymıyon o yarışma değil mi
Ooo o zaman bana daha cok var
Sanmıyorumbarbunya neresinde bunun
nasip belki bu kategori de olur
al benden de o kadarSanmıyorum
Yok kııız o senede 3 kezya bu her ay oyuzden yoksa bu kadar dolmanın içinde vallahi hiç umutlu degilimBundan umutlusun yani
Köör kabuğunda kabuğundaaa bak içinede uskumruyu tıkmışım sende heeç anlamıyonnbarbunya neresinde bunun
nasip belki bu kategori de olur