- 8 Haziran 2013
- 57.076
- 151.592
- 898
Rabbim şifa versin, çok geçmiş olsun canımYok canim. Hala hastanedeyim.Iltihap var kurumuyor.cikartmiyorlar o yuzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versin, çok geçmiş olsun canımYok canim. Hala hastanedeyim.Iltihap var kurumuyor.cikartmiyorlar o yuzden
Önceden yüklenme sırasına göreydiGörüntülenme sırasına göreymiş
Kuzu degişiyo hep öyle olmuyorÖnceden yüklenme sırasına göreydi
Bizim kız heves heves ilk yaptı şaşırdım ben bilmiyordum görüntülenme çok olan mı ilk sırada okuyor beni neden kimse görüntülemesi kkKuzu degişiyo hep öyle olmuyor
Bazen görüntülenme bazen yapış sırası bazen sondan yapanlar başlarda böyle böyle ortaya karışık yapıyo nevoşş ahh kuzuuuum alışsın alışsın valla ben hiç bakmıyom giBizim kız heves heves ilk yaptı şaşırdım ben bilmiyordum görüntülenme çok olan mı ilk sırada okuyor beni neden kimse görüntülemesi kk
Normalde ben de bakmam da ilk yaptı kız ilk sırada olacak diye şimdi bakınca abla beni niye sona koymuşlar bir daha katılmıycam diyorBazen görüntülenme bazen yapış sırası bazen sondan yapanlar başlarda böyle böyle ortaya karışık yapıyo nevoşş ahh kuzuuuum alışsın alışsın valla ben hiç bakmıyom gi
Çok teşekkür ederim mutlu oldumOyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
En az görüntülenen ilk sırada en çpk görüntülenen son sıradaNormalde ben de bakmam da ilk yaptı kız ilk sırada olacak diye şimdi bakınca abla beni niye sona koymuşlar bir daha katılmıycam diyor
Olurmu öyle şey bak Evvab dedi çok görüntülenmişNormalde ben de bakmam da ilk yaptı kız ilk sırada olacak diye şimdi bakınca abla beni niye sona koymuşlar bir daha katılmıycam diyor
Evet bu sefer değişmiş bende o yüzden ilk yapmıştımÖnceden yüklenme sırasına göreydi
En çok görüntülenenlerde 5. Sıradayım amma oylamada vasat oluyorum bunda da öyle olcak gibi bakalımEn az görüntülenen ilk sırada en çpk görüntülenen son sırada
Bende oyle ben birinci sırdayım ama baksanaEn çok görüntülenenlerde 5. Sıradayım amma oylamada vasat oluyorum bunda da öyle olcak gibi bakalım
KaderdaşımmnmBende oyle ben birinci sırdayım ama baksana
Love you beybisüüÇok teşekkür ederim mutlu oldum
dolmalar yarışıyor gibi olmuş sen böyle yazınca teşekkür ederim@Sabr-Sukur-Dua alimiyon Kirmizi pabuc çok arada kaldım benim en sevdiğim zeyntiyagli doldurulandir
Herkesin ellerine sağlık oyum alimiyon
Barbunyamın suçu ne Minik Duduklu Tenceredolmalar yarışıyor gibi olmuş sen böyle yazınca teşekkür ederim
Söylüyümde sevinsin bariEn az görüntülenen ilk sırada en çpk görüntülenen son sırada
Geldim aç kollarını0 oy alanlar gelin sarılalım
dolmasının yapılamıyor olmasıBarbunyamın suçu ne Minik Duduklu Tencere