Sana da canımHayirli sabahlar canim
2 hafta tatil yapabildim sadece abla çalışmaya devam yaz okulu devam ediyor bizdeAllah kolaylık versin tatilde neler yapıyorsun çok yoğunsun
Gunaydin canim :)Günaydın fındıkellalarımmmmmm
Sana da canım
Kuzum nasılsın hastaneden cıktınmı ben orasını kacırdım .Gunaydin canim :)
Kuzum nasılsın hastaneden cıktınmı ben orasını kacırdım .
[/QUOTEnasilsin canım hayir cikmamisbende kacirmisdim Dun sordum hale ordsymis
Gunaydin sekercigimGünaydınlar hanımlar
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Yok canim. Hala hastanedeyim.Iltihap var kurumuyor.cikartmiyorlar o yuzdenKuzum nasılsın hastaneden cıktınmı ben orasını kacırdım .
Ahh kuzumya baya kaldın ordaYok canim. Hala hastanedeyim.Iltihap var kurumuyor.cikartmiyorlar o yuzden
Teşekkür ederimHerkesin ellerine sağlık.Zor olsa da verdim oyumu.Tariflerin hepsi birbirinden güzel.En çok yemek isteyeceğim biber dolması,barbunya ve bamya oldu.Daha önce oy vermediğim biri olsun dedim portakalı soydum yaptım bamya çıktı
bayramda bari çıksaydım ama çok zor görünüyor. Allah bilir bakalım ne olacak canım. Çok oldu yaAhh kuzumya baya kaldın ordaama iyileşte Birazdaha sabret balım bi bildiği vardır doktorların
Neysem vermesende barbunyayı saymıssınHerkesin ellerine sağlık.Zor olsa da verdim oyumu.Tariflerin hepsi birbirinden güzel.En çok yemek isteyeceğim biber dolması,barbunya ve bamya oldu.Daha önce oy vermediğim biri olsun dedim portakalı soydum yaptım bamya çıktı
bayramda bari çıksaydım ama çok zor görünüyor. Allah bilir bakalım ne olacak canım. Çok oldu ya
Bence bugün daha iyisin hergecen gunn daha iyi oluyorsun tedavi çok iyi gidiyor.Cok yakında evinde olacaksın hatta bayrama kadar evdesin.Bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?