• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bence bugün daha iyisin hergecen gunn daha iyi oluyorsun tedavi çok iyi gidiyor.Cok yakında evinde olacaksın hatta bayrama kadar evdesin. :KK200:
Ağzın bal yesin canım benim 🥰En ihtiyacım olan dilekler

:KK43:Çok sıkıldın tahmin ediyorum ama dayan kuzum Rabbim beterinden korusun bi iyileş güzelce fındığım duamdasın hep balım
Canımsın ♥️Sabretmeye çalışıyorum canım işte.Allah razı olsun :*

İyiyim fındığım sen nasılsın Lokumummm :KK15:
Bende iyiyim çok şükür canım 😘oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin 😘

Bende iyiyim çok şükür canım 😘oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin 😘
İsterim Lokumum afiyet olsunnnn :KK15: buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza ;)

İsterim Lokumum afiyet olsunnnn :KK15: buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza :KK66:
Sağol canım 😘 o zaman sen önce kahvaltı et sonra yaparım ben sana kahve 😁

Sag ol canim şükürler olsun duyun yapdinzmi canim
yok canım daha var Mevlide düğün şeklinde olmauacak canım :))
Oyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
Zeyntiyaglilar kategorisi açılana kadar hiç farketmemistim evde her gün zeytinyağlı pişiyor bizim 😂

Çarşamba kızçeme gidecem torunun doğum günü kutlaması var,salı günüde dönecem.
Vay abla Zaman ne çabuk geçiyor Daha yeni doğmuş gibi yaşına giriyor ha Allah'ım sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah

Back