- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Günaydın kankacimGunaydın ❤
Oylama baslamıs yaa hemen bakıp oy kullanayım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kankacimGunaydın ❤
Oylama baslamıs yaa hemen bakıp oy kullanayım :))
Günaydın kuzum nasılsın bakalim
Ağzın bal yesin canım benim En ihtiyacım olan dileklerBence bugün daha iyisin hergecen gunn daha iyi oluyorsun tedavi çok iyi gidiyor.Cok yakında evinde olacaksın hatta bayrama kadar evdesin.
İyiyim fındığım sen nasılsın LokumummmGünaydın kuzum nasılsın bakalim
Canımsın Sabretmeye çalışıyorum canım işte.Allah razı olsun :*Çok sıkıldın tahmin ediyorum ama dayan kuzum Rabbim beterinden korusun bi iyileş güzelce fındığım duamdasın hep balım
Bende iyiyim çok şükür canım oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misinİyiyim fındığım sen nasılsın Lokumummm
Ağzın bal yesin canım benim En ihtiyacım olan dilekler
İsterim Lokumum afiyet olsunnnn buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kızaBende iyiyim çok şükür canım oğlanı kursa goturdum geldim kahvaltı ettik kızlarla şimdi kahvemi icecem ister misin
Sağol canım o zaman sen önce kahvaltı et sonra yaparım ben sana kahveİsterim Lokumum afiyet olsunnnn buarada henüz kahvaltı yapmadım bende bi yumurta koydum kıza
Tamam lokumummmmmmSağol canım o zaman sen önce kahvaltı et sonra yaparım ben sana kahve
yok canım daha var Mevlide düğün şeklinde olmauacak canım :))Sag ol canim şükürler olsun duyun yapdinzmi canim
Zeyntiyaglilar kategorisi açılana kadar hiç farketmemistim evde her gün zeytinyağlı pişiyor bizimOyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
Vay abla Zaman ne çabuk geçiyor Daha yeni doğmuş gibi yaşına giriyor ha Allah'ım sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallahÇarşamba kızçeme gidecem torunun doğum günü kutlaması var,salı günüde dönecem.
AA oylama başlamış mıS Sabr-Sukur-Dua alimiyon Kirmizi pabuc çok arada kaldım benim en sevdiğim zeyntiyagli doldurulandir
Herkesin ellerine sağlık oyum alimiyon
Evet canımAA oylama başlamış mı