En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bizim kız heves heves ilk yaptı şaşırdım ben bilmiyordum görüntülenme çok olan mı ilk sırada okuyor beni neden kimse görüntülemesi kk
Bazen görüntülenme bazen yapış sırası bazen sondan yapanlar başlarda böyle böyle ortaya karışık yapıyo nevoşş ahh kuzuuuum alışsın alışsın valla ben hiç bakmıyom gi

Bazen görüntülenme bazen yapış sırası bazen sondan yapanlar başlarda böyle böyle ortaya karışık yapıyo nevoşş ahh kuzuuuum alışsın alışsın valla ben hiç bakmıyom gi
Normalde ben de bakmam da ilk yaptı kız ilk sırada olacak diye şimdi bakınca abla beni niye sona koymuşlar bir daha katılmıycam diyor

Oyum kabak mucvere gitti sunumu yapilisi vok hosuma gitmisti zatem 1 oyum daha olsa deniz borulcesine vericektim.onuda cok seviyorum.Zeytinyagli olarak dünyaya gelmeyelim işim Aslında hepsine bayılıyorum
Çok teşekkür ederim mutlu oldum

Normalde ben de bakmam da ilk yaptı kız ilk sırada olacak diye şimdi bakınca abla beni niye sona koymuşlar bir daha katılmıycam diyor
En az görüntülenen ilk sırada en çpk görüntülenen son sırada

Olurmu öyle şey bak Evvab dedi çok görüntülenmiş

En az görüntülenen ilk sırada en çpk görüntülenen son sırada
En çok görüntülenenlerde 5. Sıradayım amma oylamada vasat oluyorum bunda da öyle olcak gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…