1.lik yeter ona riko ya gerek yokNiye çekildiki alışmışmıktık onada
daha almadim ama sevdigin sey olur umarimİnşallah sana uğur getirsin tarifini bilmiyorum ama seni tutuyorum inşallah sevdiğim biseydir
nasilsinz ,evet ya tukenmek bitmek bilmez su temizlikHiç bitmiyor temizlikte sen yapıyorsun o gene batıyotr
nasilsinz ,evet ya tukenmek bitmek bilmez su temizlik
1.lik yeter ona riko ya gerek yok
aynen oyle ablaİyiyim sağol,bir yandan da bende çalışıyorum:)) evde.
Fazlası zarar yani aldı 1.liği yeter ona
Ben kaçtım yemek işini halledeyim hemen görüşürüz hanımlar
Geldim canım nasılsınız biraz uzun sürdü ama bankadayım boş oturuyorum zaten
İyiyim canım.Sen de ne var ne yok,hayatında değişiklikler var mı?Deynebim nasılsın, bende çok özledimm
Acaba nedir nedir?Tarifimide aldım
Kız içine minik mi kaçtı?var da daha alamadim
Evet diyordunuz @Nevreste ben de şahitimNevreste bu yarışmada değil mi çok büyük değişiklikler olacak diyordu kazen malzemeleri biz sececegiz herkesin ki son gün açılacak falan diyordu
Öyle deyip te beklentiyi yükseltmeyin be,daha iddialıları vardı,gücüm buna yetti
Evet beni beğene beğene geliyor
Gerçek çayımı aldım geçtim karşına
Geldim geldim beğene beğene geldim okudum hepsini bakın böyle üye bulunmazİyiyim canım.Sen de ne var ne yok,hayatında değişiklikler var mı?
Acaba nedir nedir?
Kız içine minik mi kaçtı?
Evet diyordunuz @Nevreste ben de şahitim
Öyle deyip te beklentiyi yükseltmeyin be,daha iddialıları vardı,gücüm buna yetti
Evet beni beğene beğene geliyor
Gerçek çayımı aldım geçtim karşına
Ben seni tanıyayım diye profiline geçtim de ooppss dedi,kapı dışarı etti beniGeldim geldim beğene beğene geldim okudum hepsini bakın böyle üye bulunmaztanışalım mı deynep ❤❤
Bende gecenkinde oyle yapmıştım son anda bi kararlaGeçmişi okurken ilk tarifler daha şanslı deniliyordu da bana uymaz,ben illa son anda aceleyle yapacağım
Kv görümce elti tayfası falan olurda mazallah ondanBen seni tanıyayım diye profiline geçtim de ooppss dedi,kapı dışarı etti beni
Ben başta karar veriyorum da erteleye erteleye sona kalıyorBende gecenkinde oyle yapmıştım son anda bi kararla
Ben bu sefer erkenden yapmayı düşünüyorumBen başta karar veriyorum da erteleye erteleye sona kalıyor
Ablam biraz rahatsız onunla kalıyorum onun dışında hayatım hep aynıİyiyim canım.Sen de ne var ne yok,hayatında değişiklikler var mı?
Benim de ana malzeme sıkıntım varGeçmişi okurken ilk tarifler daha şanslı deniliyordu da bana uymaz,ben illa son anda aceleyle yapacağım
biraz öyle olduKız içine minik mi kaçtı?