- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Emin misin bak sonra geri iade istememTamam olur
Senin kızın ise kesinlikle gerek olmazEmin misin bak sonra geri iade istemem
Senin kızın ise kesinlikle gerek olmaz
Ama taliplerimiz çok
Üçüzlerin birini ver,nasıl olsa sende aynısından 2 tane daha varBen vereyim bi kac tane deyno
Olmaz ,benim kızı vereceğim Nevoşun oğlunaOglani da kendine benzetcen ne guzelbenim kizi buyuyunce senin oglana vericem yaslari da uyuyor
Hayır olmazTamam olur
Çocukları kaç tane?Yaramaz mı?Çocuklar biraraya gelince yaramaz oluyorlarYaa kizlar size bi sey sorucam
Biz bi kac haftadir tatil planlari yapiyoruz esimle.aile arkadaslarimiza da soruyoruz kalabalik gidelim diye cocuklara da arkadas olur falan diye.neyse bi arkdasi duymus biz gelelim birlikte gidelim demis.gecen aksam esim soyledi cok sevindim cok kafa dengi birisi esi de.ama durumlari iyi degil maalesef o yuzden sasirdim.da acikcasi.neyse esimle yer bakiyolar dun bi pansiyon bulmus onu atmis esime.acikcasi ben pansiyonlarda kalamiyorum ya icim kaldirmiyo ne yalan soyliyeyimbi de tamam deniz kenarinda oldugu icin havuz olmasa da olur ama bari cocuklar icin eglence yeri falan olsaydi o da yok. simdi ayip olur biz daha iyi yerde kalmak istiyoruz desek.cunku durumlari yok biliyorum.esi de sabah mesaj atmis cocuklar cok hevesli diye napiyim ben simdi sıkışıp kaldim gitme tarafim agir basiyor sanirim heveslerini kiramam ama 4 senedir tatil yapmadim dogru durust hic boyle hayal etmemistim
Cocuklari 3 tane.iki tane kizi buyuk benim kizla yasitlar neredeyse.oglan daha 7-8 aylik.Üçüzlerin birini ver,nasıl olsa sende aynısından 2 tane daha var
Olmaz ,benim kızı vereceğim Nevoşun oğluna
Hayır olmaz
Çocukları kaç tane?Yaramaz mı?Çocuklar biraraya gelince yaramaz oluyorlar
7-8 AYLIK ÇOCUKLA NASIL RAHAT EDECEKMİŞ KİCocuklari 3 tane.iki tane kizi buyuk benim kizla yasitlar neredeyse.oglan daha 7-8 aylik.
Benim oglanlara baska cocuk gerekmez ki yaramazlik icin zaten fokur fokur kayniyolar
Onlarin mutlaka oyalanmasi gerek yoksa bir dakika durmuyolar habire kosuyolar dusuyolar
Uc cocugu toplasan benimkilerin 1 ne bile yetisemezler yaramazlikta7-8 AYLIK ÇOCUKLA NASIL RAHAT EDECEKMİŞ Kİ
Ben annemde bile rahat edemiyordum o kadar küçükken.Belki usludur bebeği.Kızlar iyiymiş,kızına arkadaşlık eder.
nerdeeeee çok tembeller cook ben sabah tandır boya çekiyorum köşelere börülce koydum ocağaHerkes uyuyor galibaOnlar uyanana kadar günaydınlıktan çıkacak öğle girecek
Herkes senin benim kadar çalışkan mı?
Bizde de öyle deynep illa yumurtaya bişey karistirilacak yada patates falan kizartilacak yumirta haslayip lahcaltilik koydum mu eşim kahvaltı nerde diyorAslında dün güveçte menemen görmüştüm deneyebilirim
Yumurta salatasını dün yapmıştım,krep te olabilir
Bazıları hiçbirşey yapmadan sadece kahvaltılıkla bile oturuyor kahvaltı sofrasına.Ne kadar kahvaltılık olsa da insanın yiyesi gelmiyor böyle seçenekler olmayınca.
Bu seçenekleri oğluma sorayım ,bakalım kararı ne olacak
Üçüzlerin birini ver,nasıl olsa sende aynısından 2 tane daha var
Olmaz ,benim kızı vereceğim Nevoşun oğluna
Hayır olmaz
Çocukları kaç tane?Yaramaz mı?Çocuklar biraraya gelince yaramaz oluyorlar
Geçmiş olsun canım yaÇocuğumun bisikletini calmislar tam hava acmisken parka gidelim dedim baktık yok
Geçmiş olsunKizlar sabahtan beri denemedigim kalmadi kola, pox, krom parlaticilar, pasta, parlak gumus boya.
Meger maharet zimparadaymis. Incecik ilacli bi zimpara varmis onu surunce gecti. 2 komsu kaldi temizlenicek. Eger oda olmasa 6milyara krom kaplaticaktik
Ben hala sok, koca binayi batirdim yagmur sayesinde
Nasılsın canımBen uyumadan yaşlanıyorum
Sağol ablaGeçmiş olsun canım ya
İyiyim şükür, sen nasılsın. Oglanı gördüm, maşallah senide geçecek yemek konusundaNasılsın canım
İyiyim canım sağolİyiyim şükür, sen nasılsın. Oglanı gördüm, maşallah senide geçecek yemek konusunda
her zaman yapıyorum ya yine yaparım merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?