En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bizde de öyle deynep illa yumurtaya bişey karistirilacak yada patates falan kizartilacak yumirta haslayip lahcaltilik koydum mu eşim kahvaltı nerde diyor
Hafta içi sabahları işe giderken kahvaltılık koyuyorum,uyku sersemi uğraşmayı canım istemiyor yanına ya sahanda yumurta ya tost vs
Hafta sonu olunca tabii daha farklı.

Çocuğumun bisikletini calmislar tam hava acmisken parka gidelim dedim baktık yok
Geçmiş olsun.Nasıl üzülmüştür kimbilir çocukcağız.İyi yönden bakarsak iyi ki bisikletin üzerinde çocuğun yokmuş

Sıfırdan yapılsa daha ucuz tutmaz mıydı 6 milyar çok pahalı değil mi?
O incecik ilaçlı zımpara ney bana atsana ,set üstünün kenarları aliminyumdan,yağ çözücü sıktım ,aynen öyle leke bıraktı,sanki yemek taşmış gibi duruyor,alıp ta kullanayım.

İyiyim canım sağol
Meraklı zaten pirinçli börek yapmışlar 5 tane açtım diyor
Birde gül şerbetli tatlıYarın yine gideceğiz bakalım ne yapacaklar
Pirinçli börek miii?
Başka iç harcı bulamamışlar da artan pilavı mı iç harcı yapmışlar yoksa ?

Geçmiş olsun.Nasıl üzülmüştür kimbilir çocukcağız.İyi yönden bakarsak iyi ki bisikletin üzerinde çocuğun yokmuş
Yok kız farkında bile değil ebeveyn bisikletiydi o oturyo ben suruyodum ben daha çok üzüldüm bebek arabasi yerine kullaniyodum ☺

Yok kız farkında bile değil ebeveyn bisikletiydi o oturyo ben suruyodum ben daha çok üzüldüm bebek arabasi yerine kullaniyodum ☺
Eşin çocuğu düşürürsün diye korktuğumdan kendisi almış olmasın

Eşin çocuğu düşürürsün diye korktuğumdan kendisi almış olmasın
Sürüyorum derken binip değil arkadan tutma yeri olanlar var ya bebekler için hem ben gayet güzel sürüyorum normal bisikleti

Sürüyorum derken binip değil arkadan tutma yeri olanlar var ya bebekler için hem ben gayet güzel sürüyorum normal bisikleti
Heee bende arkasina bsiikletin çocuk oturağı takıyorsun ya ondan sandım di :))

Pirinçli börek miii?
Başka iç harcı bulamamışlar da artan pilavı mı iç harcı yapmışlar yoksa ?
Bugün daha güzelini yapmışlar:)Arap köftesi ve helva:)
Senin damat nasıl köfte yoğuruyor gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…