En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Kizlar acil cozum ariorum
Balkon demirine por coz sicradi hep yanmis gb lekeler olustu. Nokta nokta leklenme. Nasi cikar varmi oyle musluk vs. Seye sıkıpta cozum bulan
Ben de merdiven dairesindeki küpeşteye sıkmıştım kireç çözücü
Ne güzel boya hemen çıktı diye sevinmiştim ,meğer kökten çözüm yapmış

Eşim bazen araba kullanırken neden kullanıyor o zaman
Sen ayransız daha güzel demiştin de ayrana yazık olmasın demiştim
Kendi sunumuna insan yanlış karar verebiliyor. Senin tercihine güveniyorum, karar senin
Araba kullanırken bende kullanıyorum:)
Aynı şey değil
Daha yakın daha ne çekimler var

Menemen var:)
Patatesli yumurta-krep-yumurta salatası-sucuklu yumurta yapabilirsin
Aslında dün güveçte menemen görmüştüm deneyebilirim
Yumurta salatasını dün yapmıştım,krep te olabilir
Bazıları hiçbirşey yapmadan sadece kahvaltılıkla bile oturuyor kahvaltı sofrasına.Ne kadar kahvaltılık olsa da insanın yiyesi gelmiyor böyle seçenekler olmayınca.
Bu seçenekleri oğluma sorayım ,bakalım kararı ne olacak

İşte o insanlardan biri benimkiler:)
Sadece peynir-zeytin-haslanmış yumurta-pekmez-recel yemeyi tercih ediyorlar:)
Mevsime göre domates-salatalık tamamdır:)
Yanına her zaman bazlama var:)Arada özel şeyler istiyorlar:)

İşte o insanlardan biri benimkiler:)
Sadece peynir-zeytin-haslanmış yumurta-pekmez-recel yemeyi tercih ediyorlar:)
Mevsime göre domates-salatalık tamamdır:)
Yanına her zaman bazlama var:)Arada özel şeyler istiyorlar:)
Ne kadar iyi çocuklar keşke benim olsa

Yaaa masallah onakizil sacli var mi genlerde

Yaa kizlar size bi sey sorucam
Biz bi kac haftadir tatil planlari yapiyoruz esimle.aile arkadaslarimiza da soruyoruz kalabalik gidelim diye cocuklara da arkadas olur falan diye.neyse bi arkdasi duymus biz gelelim birlikte gidelim demis.gecen aksam esim soyledi cok sevindim cok kafa dengi birisi esi de.ama durumlari iyi degil maalesef o yuzden sasirdim.da acikcasi.neyse esimle yer bakiyolar dun bi pansiyon bulmus onu atmis esime.acikcasi ben pansiyonlarda kalamiyorum ya icim kaldirmiyo ne yalan soyliyeyimbi de tamam deniz kenarinda oldugu icin havuz olmasa da olur ama bari cocuklar icin eglence yeri falan olsaydi o da yok. simdi ayip olur biz daha iyi yerde kalmak istiyoruz desek.cunku durumlari yok biliyorum.esi de sabah mesaj atmis cocuklar cok hevesli diyenapiyim ben simdi sıkışıp kaldimgitme tarafim agir basiyor sanirim heveslerini kiramam ama 4 senedir tatil yapmadim dogru durust hic boyle hayal etmemistim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…