- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Sana olan sevgimden şüphen mi var?Ahhh canııımmm, bilmez miyim beni ne kadar çok sevdiğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana olan sevgimden şüphen mi var?Ahhh canııımmm, bilmez miyim beni ne kadar çok sevdiğini
Bak abla hala yiyince felan diyor bizi zorluyorKız tak etti canıma diyince, sana çeliğin bi şarkısını atcaktım atamadım ,(tak etti canıma yalnız her gece içiyorum yine bu geceee. her gece başka bir eğlence ,geziyorum gönlümcee hayat güzel "yiyinceeeee" )
Fenaaaaaaaa çok fenaaaaaa
Ellerine sağlık canım Allah sağlıkla yemeği nasip etsin inşallahPatlıcanları kışlık ayarlıyorum ♥Eki Görüntüle 2288990
Bende iyiyim çok şükür canımKurtlarimi döktü m kız
Düğünde idim şimdi annemdeyim birazdan yola çıkacağı insallaj :)) sen nasilsin canım
kurutacak mısın?Patlıcanları kışlık ayarlıyorum ♥Eki Görüntüle 2288990
Evet canım inşaAllah kururkurutacak mısın?
kolay gelsin havalar bir anda öyle bozuldu ki sanki eylül ekim gelmiş gibi oldu tabi sizin orayı bilememEvet canım inşaAllah kurur
Aynen ama balkonum güneş görüyor nasip bakalım kilosu 1 tl olunca aldım bendekolay gelsin havalar bir anda öyle bozuldu ki sanki eylül ekim gelmiş gibi oldu tabi sizin orayı bilemem
bayağı hesaplı almışsın darısı soğan ve patatesin başınaAynen ama balkonum güneş görüyor nasip bakalım kilosu 1 tl olunca aldım bende
Buralardayim kuzuara sira ugruyorum ama yazamiyorumBirTutamMutluluk20 nerelerdesin canım sesin çıkmıyor bu ara
Tatilde zor oliyor demiBuralardayim kuzuara sira ugruyorum ama yazamiyorum
Nasilsin bakem?
Bomba koyardım profiline diyen kim?Sana olan sevgimden şüphen mi var?
Şakacıktan dedimBomba koyardım profiline diyen kim?
Seni çok ciddiye alıyorlarŞakacıktan dedim
Ben de zeytinyağlı sarma var göndereyim mi?Çok açım yiaaaa zeyntinuaglilar da birer tabak gönderiniz diyetteuim ama Blue_Peri gondermesin
Yani beni ciddiye almasınlar mı ,bana deli demek mi istiyorsun sen?Seni çok ciddiye alıyorlar
Yok deli degilsin ciddiye alınacak kadar ciddi değildin bu yasminsay seni gözünde çok büyüttüYani beni ciddiye almasınlar mı ,bana deli demek mi istiyorsun sen?
Ellerine sağlık bende kabak yaptım tavikli vereyim mi cacığnanBen de zeytinyağlı sarma var göndereyim mi?
Tabakla sunum yapacaktım ,diyettesin canın çeker belki diye vazgeçtim