- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
herkes aynı şeyi diyorDaha iyi günleriniz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes aynı şeyi diyorDaha iyi günleriniz:)
İnşallah canım Allah ona da kutsal zebra yada tüm bekleyenlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarYasmin'e nasip etsin en yakın zamanda inşallahBebek muhabbeti olunca aklıma ilk o geliyor
KimyaSenin bölüm neydi:)
En sevmediğim dersti
Amin inşaallahİnşallah canım Allah ona da kutsal zebra yada tüm bekleyenlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar ❤
ben bi tane daha oğlum olsun istiyorum del miyim neYani sağlıklı olsun bi de kız olsun hayırlı evlat olsun abisiyle oynasın ☺
Allah kolaylık versin.Peki kpss den kaç alman gerekecek:)
Amin inşaallahYani sağlıklı olsun bi de kız olsun hayırlı evlat olsun abisiyle oynasın ☺
Evde olduğu dönemlere şükredeksiniz:)herkes aynı şeyi diyor
daha şimdiden sinirlenip kafa tutuyorEvde olduğu dönemlere şükredeksiniz:)
Allah hayırlısını versin de erkek evlat gelinin iyi ise var benceben bi tane daha oğlum olsun istiyorum del miyim ne
1 yaş biter sonra 2 yaş sendromu başlar:)daha şimdiden sinirlenip kafa tutuyor
Niye ki lisekonulari eğlenceli uniyi Sorma nefes alisimizin bile formülünu ogrettiler nerdeyse tabi hepsi uçtuEn sevmediğim dersti
Seni bi Dr a götürelim yada 6 ay sonra bidaha düşünben bi tane daha oğlum olsun istiyorum del miyim ne
En az 90Allah kolaylık versin.Peki kpss den kaç alman gerekecek:)
eşimin anneannesi der ki;Allah hayırlısını versin de erkek evlat gelinin iyi ise var bence ☺
Bilmiyorum benimde ilk düşük notum kimyadan gelmişti çok utanmistim sonra doksan aldım hep ama hep ezber Yapa Yapa zoraki calisirdim kimyaya neyseki bir sene gördük biz zaten biz.Niye ki lisekonulari eğlenceli uniyi Sorma nefes alisimizin bile formülünu ogrettiler nerdeyse tabi hepsi uçtu
Offf işin zormuş:)Niye ki lisekonulari eğlenceli uniyi Sorma nefes alisimizin bile formülünu ogrettiler nerdeyse tabi hepsi uçtu
Seni bi Dr a götürelim yada 6 ay sonra bidaha düşün
En az 90
İyi geceler görüşürüzBenimki uyudu gidip bi ders çalışıp geleyim see you
Doğru demiş valla teyzemeşimin anneannesi der ki;
oğlun varsa
hamileyken hammal anası
emzirirken süt anası
evlenince komşu anası
olunur
tünelin ucu nereye varıyorNiye ki lisekonulari eğlenceli uniyi Sorma nefes alisimizin bile formülünu ogrettiler nerdeyse tabi hepsi uçtu
Seni bi Dr a götürelim yada 6 ay sonra bidaha düşün
En az 90