- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Illaki oyledir, evden eksik etmem ama herseyede kullanmam ne bileyim, denicem mutlakaEn güzeli
Banada aksine çok çok hafif gelir. Ablamda ilk yiyemiyorum diyordu şimdi tiryakisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Illaki oyledir, evden eksik etmem ama herseyede kullanmam ne bileyim, denicem mutlakaEn güzeli
Banada aksine çok çok hafif gelir. Ablamda ilk yiyemiyorum diyordu şimdi tiryakisi
Bende merak ediyorum ama denemek kısmet olmadiBen sevmedim canım ya
Severim de bulantı filan olunca böyle sıcak sıcak kaşarlı olu ak yanına da çay toktum ama bir saat önce istifra edince şimdi de tostları görünceeeeeeBeyaz peynirlide severim bensevmez misin
Bende öyle severim:)Beyaz peynirlide severim bensevmez misin
Dene belki sen beğenirsin:)Bende merak ediyorum ama denemek kısmet olmadi
bak görüyor musun gene bir ortak noktaBende öyle severim:)
Tuh ya kaldır adamı yakında bakkal varsa alsın kaşar gelsin.Severim de bulantı filan olunca böyle sıcak sıcak kaşarlı olu ak yanına da çay toktum ama bir saat önce istifra edince şimdi de tostları görünceeeeee
Sen istedin ilk, son sıra sana geldiOooh bende severim tostu iki tane yapayım.yiyeyim.dedim.cocuklar geldi onlara verdim sonra esimde istedi anca kendime yapiom şuan
Rendeli mi? Baharatla bir nebze olsa yenir pek beğenemedim benPatatesli tostu yaptınız mı hiç hani makineye dokuyorlar nasıl oluyor yaptı iseniz
Domates normal beyaz peynirli yeŞimdi biryerim şişecek evde de kaşar yok ya
Uyudu çok şükür bugün erken uyuduUyumadı mi daha.
Bende hamile sendromundayim banada yollayın aseriyorumAyyyy olsa da yesek çok boş Boğaz oldum ya
Bakkal mı kalır bu saate kız yarın artık şimdi evdeki peynirle idare edeyimTuh ya kaldır adamı yakında bakkal varsa alsın kaşar gelsin.
Ben yapıyorum Kaşarlı mis gibi ohhPatatesli tostu yaptınız mı hiç hani makineye dokuyorlar nasıl oluyor yaptı iseniz
Yumurtalı tost HarikaSen istedin ilk, son sıra sana geldi
Rendeli mi? Baharatla bir nebze olsa yenir pek beğenemedim ben
Ardahanliydi ev arkadaşım yumurtalı yapardı hep dostunu bilmiyorum denedin mi, pulbiberli falan
Domates normal beyaz peynirli ye
Hiç sorma tost ekmeği de yetmedi kendime normal ekmekden yaptımSen istedin ilk, son sıra sana geldi
Esimde ona bayılıyorYumurtalı tost Harika
Bizim.burda açık oluyor canım.ondan dedim tamam evdeki ile idare et artık bu gece :))Bakkal mı kalır bu saate kız yarın artık şimdi evdeki peynirle idare edeyim
GozunaydinUyudu çok şükür bugün erken uyudu
Pisiyormu güzel yaBen yapıyorum Kaşarlı mis gibi ohh
Enişte ağzının tadını bilmese seni almazdıEsimde ona bayılıyor
Saol canımGozunaydin