• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Zeytinyağlılar bu yüzden biraz kafa karıştırıcı, bana normal geliyor çünkü içine neredeyse yarim çay bardağından fazla zeytinyağı giriyor, mercimek corbam bile zeytinyağlı benim :confused:, çok değişik bir kategori :KK45:
Zeytinyaği giriyorda soğuk yenen olması gerekir yani ben zeytinyağlı deyince isitilmayan yemekler gelir aklıma :KK45:
Evet karışık biraz :KK64:

Zeytinyağlılar bu yüzden biraz kafa karıştırıcı, bana normal geliyor çünkü içine neredeyse yarim çay bardağından fazla zeytinyağı giriyor, mercimek corbam bile zeytinyağlı benim :confused:, çok değişik bir kategori :KK45:
Aynen canım bende her şeye zeytinyağı kullanıyorum:)

Aslinda en sagliklisi. Alisik olmadigimdanmidir nedir bana agir gelir salataya bile fazla konuldugunda🤷‍♀️
Yemeklerde de pismeye yakin yada pisince uzerine gezdirmeyi severim, dolmanin icinide oyle yaptim😁😁

Aslinda en sagliklisi. Alisik olmadigimdanmidir nedir bana agir gelir salataya bile fazla konuldugunda🤷‍♀️
Yemeklerde de pismeye yakin yada pisince uzerine gezdirmeyi severim, dolmanin icinide oyle yaptim😁😁
Alışkın olmadığınız için canım:)Bende yemeğe diğer yağları koyduğumda rahatsız oluyorum:)

Aynen canım bende her şeye zeytinyağı kullanıyorum:)
En güzeli :KK68:

Banada aksine çok çok hafif gelir. Ablamda ilk yiyemiyorum diyordu şimdi tiryakisi :KK48:

Back