- 24 Haziran 2015
- 39.833
- 154.415
Bir hafta canim eşime daha fazla izin vermiyorlar :)Ne kadar kalacaktın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta canim eşime daha fazla izin vermiyorlar :)Ne kadar kalacaktın:)
Hayırlısı olsun oda yeter:)Bir hafta canim eşime daha fazla izin vermiyorlar :)
Aynen çocuklar istiyor işte deniz biraz gitsinler bakalımHayırlısı olsun oda yeter:)
Fazlasıyla hakettin canım:)Bizde artık haftaya çocukları havuza götüreceğiz:)Aynen çocuklar istiyor işte deniz biraz gitsinler bakalım
Hoş bende özlemedim değil yüzmeyi azcik da gunesleneyim d vit alayım kendimi soğuk sulara bırakayım haketmedimmi
Ne güzel olur canım iyi dusunmusunFazlasıyla hakettin canım:)Bizde artık haftaya çocukları havuza götüreceğiz:)
Yapacak başka bir şey yok:)Ne güzel olur canım iyi dusunmusun
Allah seni okurken ciddi sandım diyecektim bizimki MarmaraYapacak başka bir şey yok:)
Eki Görüntüle 2287997
Tamam sen gidebilirsinAllah seni okurken ciddi sandım diyecektim bizimki Marmara
Canim saolasin, insallah..Canım benim kader ortağım Allah seninde sabrını artırsın inşallah Allah her daim yardımcın olsun annemiz yok belki ama Yaradan bizim ile inşallah yalnız değiliz.❤
Tamam size atarım bol bol deniz kum fotosu benimle yasatirim tatili merak etmeTamam sen gidebilirsin
Benim konum gelemediTamam sen gidebilirsin
Aynen öyle canım aminnn inşaallahCanim saolasin, insallah..
Allahtan geldigine inanmak sabri veriyo herbirimize yoksa kimse sevdigini topraga koyamazdi heralde. Olume katlanmak zormus, Rabbim yeni aci göstermesin gecinden versin insallah cumlemize❤
Haber verdim görünce bakarlar diye umuyorum:)Benim konum gelemedi
Tamam at bizde oynarızTamam size atarım bol bol deniz kum fotosu benimle yasatirim tatili merak etme
Sizsiz duramam zaten orda da girerim kk ya
TamamdirHaber verdim görünce bakarlar diye umuyorum:)
Müsait olmayabilirler:)Tamamdir
Geliorum gidiorum tik yok, goremediler heralde dedim
Bekleyelim bakalimMüsait olmayabilirler:)
Hem bir hafta gelmesem buraya sende özlersin beni dimi hadi itiraf etTamam at bizde oynarız
Tabi ki çok özlerim bana bu yapmazsınHem bir hafta gelmesem buraya sende özlersin beni dimi hadi itiraf et
Canım benimTabi ki çok özlerim bana bu yapmazsın