- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Dogru kankacım ben kursu unutmusum :)oğlumu kursa bırakıyorum dokuz buçukta bir daha uyumadım kankacım çay koydum sabah keyfi yapayım :)
Afiyet olsun kankacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru kankacım ben kursu unutmusum :)oğlumu kursa bırakıyorum dokuz buçukta bir daha uyumadım kankacım çay koydum sabah keyfi yapayım :)
teşekkür ederim kankacımDogru kankacım ben kursu unutmusum :)
Afiyet olsun kankacim
Peki bunu her seferinde bir önceki kiloya mi çarpıyoruz1.7 x 100=170
170/76.5=2.22
Beni yendinnn tibriklir
Sen benim eksimi görme zatenTebrik ederim canım 
Tebrik ediyorum canım atlamısımGeçen çarşamba kaçtım hatirlamiyorum bugün yine dünkü giib 74.8 hadi gecek haftayi 76.5 dan hesaplasak giden -1.7 olur
Yüzde nasıl hesaplanıyor
Yazayım dediydim sabah unutmusum canımSen benim eksimi görme zaten
Gormemisin bir eksisi olmuş tutmuş herkese göstermişTebrik ediyorum canım atlamısım
Evet canım hep bir önceki kilona bölüyorsun alısınca cokk kolay bir hesapPeki bunu her seferinde bir önceki kiloya mi çarpıyoruz
Tamamdır kaptan :))Evet canım hep bir önceki kilona bölüyorsun alısınca cokk kolay bir hesap
Iyiyim cook sükür canım 2-3 gündür evdeyim dinleniyorum :))Tamamdır kaptan :))
Senin işler nasıl sen nasilsin
İyi şükür bende son hazırlıklara girdik haftaya annemler gelecek badana boya işlerine başlayacağı ZIyiyim cook sükür canım 2-3 gündür evdeyim dinleniyorum :))
Takım cook yogun buraya cook gelemiyorum sen nasılsın canım ❤
Kolay gelsin canım elbiseni alabildin mi :)İyi şükür bende son hazırlıklara girdik haftaya annemler gelecek badana boya işlerine başlayacağı Z
Dün yola çıktı netten sipariş verdim bakalaim olacak mı :))Kolay gelsin canım elbiseni alabildin mi :)
Hadi bakalım inşallah cook güzel olur üzerinde ♥Dün yola çıktı netten sipariş verdim bakalaim olacak mı :))
İnşallah eğer istediğim gibi olursa atarım özeldenHadi bakalım inşallah cook güzel olur üzerinde ♥
Tamam canım bekliyorumİnşallah eğer istediğim gibi olursa atarım özelden
Esimde dior kilo vermeye anca başladın ya büyük gelirse
.dedim başka beden alırım
Iyi diyelim iyi olsun canım.sen nasılsın?Canfebe takılmak hoşuma gidiyor :))
Nasılsın canım günaydın
Bazen kaciriyiroim yine olduğu kadar artıkTamam canım bekliyorum
Daha vakit var büyük olursa değişim istersin canım keske az daha erken baslayabilseydin ama işte bazen ne kadar istersen iste hazır olmayınca olmuyor
Iyi diyelim iyi olsun canım.sen nasılsın?