- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Kurban oluruuum memleket nireydi ballllanam kargola hemen gönder gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban oluruuum memleket nireydi ballllanam kargola hemen gönder gelsin
Doğru sen bulursun onda süphem yokkBulurum neden bulamayayım
Hey Allahımyaaa sinir bozucularbeşinci sınıfın yazında girmiştim kuaföre çırak olarak yazları sonra ortaokulda sabahçı olunca okuldan sonralarıda gitmeye başladım.
okuldan sonra arkadaşlar biryerlere çağırdımı gitmezdim (çalıştığımı söylememiştim)bunlarda hafiyeliğe soyunmuşlar yada birinden mi duydular ne yaptılar birgün dükkana gittim kapı çaldı okuldan kızlar şok olmuştum haha burdamı çalışoyorsun falan deyip gittiler tabi onlar gidince ben salya sümük ağla bir daha okula gitmem ben diye sonra gene kapı çaldı gelen kim dersin rehberlik öğretmeni sanki Allah yolladı onu .anlattım olanı biteni ertesi gün hepsi ile konuştu sanırım kimse okulda ağzını açıp birdaha birşey sormadı o gün çok üzülmüştüm çocukluk aklı
Hiç sorma o zaman baya canım sıkılmıştı öyle bir anı kaldı işte onlardan yadigarHey Allahımyaaa sinir bozucular
Geçmişi unutmamız lazım canım onlarla yaşayamayız hatta bu kadar eski anılarını hiç saklama kaldırHiç sorma o zaman baya canım sıkılmıştı öyle bir anı kaldı işte onlardan yadigar
Haklısın canım Hep canfebin yüzünden cocukluguma indirdi beni yok yereGeçmişi unutmamız lazım canım onlarla yaşayamayız hatta bu kadar eski anılarını hiç saklama kaldır
İnme çık oralardanHaklısın canım Hep canfebin yüzünden cocukluguma indirdi beni yok yere
Utanılacak bişey değil canım işte senin utanmanda onların tavrı da çocukluk iştebeşinci sınıfın yazında girmiştim kuaföre çırak olarak yazları sonra ortaokulda sabahçı olunca okuldan sonralarıda gitmeye başladım.
okuldan sonra arkadaşlar biryerlere çağırdımı gitmezdim (çalıştığımı söylememiştim)bunlarda hafiyeliğe soyunmuşlar yada birinden mi duydular ne yaptılar birgün dükkana gittim kapı çaldı okuldan kızlar şok olmuştum haha burdamı çalışoyorsun falan deyip gittiler tabi onlar gidince ben salya sümük ağla bir daha okula gitmem ben diye sonra gene kapı çaldı gelen kim dersin rehberlik öğretmeni sanki Allah yolladı onu .anlattım olanı biteni ertesi gün hepsi ile konuştu sanırım kimse okulda ağzını açıp birdaha birşey sormadı o gün çok üzülmüştüm çocukluk aklı
Ben o yönden bütün okul hayatımda erkeğiyle kızıyla arkadaşlardan şanslıydım aynı hababam sınıfı gibiydik ,ama işte illa bi dengesiz ler çıkıyor bak hafızanda nasıl iz bırakmışlar ,düşünme hele görüşmüyosan hiç takma artık çocukluk de geç unutamasandaHiç sorma o zaman baya canım sıkılmıştı öyle bir anı kaldı işte onlardan yadigar
Aynen canım çocukluk akılları .Utanılacak bişey değil canım işte senin utanmanda onların tavrı da çocukluk işte
Öyle canım canfeb sorunca aklıma o geldi tranvalardanBen o yönden bütün okul hayatımda erkeğiyle kızıyla arkadaşlardan şanslıydım aynı hababam sınıfı gibiydik ,ama işte illa bi dengesiz ler çıkıyor bak hafızanda nasıl iz bırakmışlar ,düşünme hele görüşmüyosan hiç takma artık çocukluk de geç unutamasanda
Çıktım bileİnme çık oralardan
Bu Tokatçı yokmu bu tokatçıııı.Öyle canım canfeb sorunca aklıma o geldi tranvalardan
Hiç sormaBu Tokatçı yokmu bu tokatçıııı.
Takımdaydim kankacim bildirimi yeni gordumZipzip- kankacım sen nerelerdesin
İyiyim çok şükür kankacim bakınıyorum öyle bir yandan da guven bana yi izliyorumTakımdaydim kankacim bildirimi yeni gordum
Nasilsin kankacim
Yarisma mi bu ara hic tv bakamadim :))İyiyim çok şükür kankacim bakınıyorum öyle bir yandan da guven bana yi izliyorum
Evet müge anlı sunuyor hosuma gitti canim.:)Yarisma mi bu ara hic tv bakamadim :))
Aaa sanki reklamini görmüştüm denk gelirse bakarım simdi yatak keyfine gectim bakamicamEvet müge anlı sunuyor hosuma gitti canim.:)
Bak canım güzel sarıyor :):)Aaa sanki reklamini görmüştüm denk gelirse bakarım simdi yatak keyfine gectim bakamicam