- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Yok yok kafama merdane yicem yoksaYok yok devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok kafama merdane yicem yoksaYok yok devam et
Evet bendeler. Kemoterapi bitti, tetkikleri kaldı. Doktor ilaçtan bir ay sonra gelin demiş. Temmuzun son haftası gidecekler bakalım doktorasendeler mi hala canım :)
Bir şey olmaz merdane candır:)Yok yok kafama merdane yicem yoksa
Benim de aklıma Kum geldi oynamayı Seviyo bizde Kum havuzu yapmıştık ona bahçeye küçük bugunde köyde oynadı diğer gözü de oldu oynatmiyim bi sürebüyük ihtimal mikrop kapmıştır geziyorsa ortalarda bıcırık :)
aşıya gittiğinde göster aile hekimine damla yada pomad yazar canım
hayırlısı canım inşallah gelmiş geçmiş olsunEvet bendeler. Kemoterapi bitti, tetkikleri kaldı. Doktor ilaçtan bir ay sonra gelin demiş. Temmuzun son haftası gidecekler bakalım doktora
Sonra gidecekler mi?Evet bendeler. Kemoterapi bitti, tetkikleri kaldı. Doktor ilaçtan bir ay sonra gelin demiş. Temmuzun son haftası gidecekler bakalım doktora
Benim yeni dogan oğlanında sağ gözü akıyor, çapak yapıyor. Pamuğa süt damlatıp siliyorum. İnşallah sizinki de geçerGostericez bakalım durursa sol gözü 1 haftadir var grip gibiydi ondan dedik bugün sağ da oldu
aynen benimde küçük kıza olmuştu denize gittiğimizde kumdan kapmış olabilirBenim de aklıma Kum geldi oynamayı Seviyo bizde Kum havuzu yapmıştık ona bahçeye küçük bugunde köyde oynadı diğer gözü de oldu oynatmiyim bi süre
Bana iyi olaydilar de bari adamı öksüz birakma ☺Tüh keşke benimde olmasaydı
Benim arkadaşın kızının da öyleydi sürekli akıyordu.Doktor 1 yaşına girince geçer demişti.1 yaşına yakınlarda girdi.Annesi geçti diyor daha olmuyormuş:)Benim yeni dogan oğlanında sağ gözü akıyor, çapak yapıyor. Pamuğa süt damlatıp siliyorum. İnşallah sizinki de geçer
mis gibi kokar şimndi oo koku burnuma geldi bizim içinde kokla bol bolBenim yeni dogan oğlanında sağ gözü akıyor, çapak yapıyor. Pamuğa süt damlatıp siliyorum. İnşallah sizinki de geçer
İnşallah canım, sagolasınhayırlısı canım inşallah gelmiş geçmiş olsun
İnşaallah bir aksilik çıkmazsa gidecekler. Ocak ayında geldiler. 6 ay bittiSonra gidecekler mi?
1 yıl oldu mu canım sizde olmaları?
Peki Yinede surda bi köşeye kıvrılayım madem benBir şey olmaz merdane candır:)
ne yiyoz gardeş acıktım ben ufaktan :)Peki Yinede surda bi köşeye kıvrılayım madem ben
Benim büyüğünde de olmuştu. Dr damla vermişti. Olmazsa kontrole gidince isteyeceğim bakalımBenim arkadaşın kızının da öyleydi sürekli akıyordu.Doktor 1 yaşına girince geçer demişti.1 yaşına yakınlarda girdi.Annesi geçti diyor daha olmuyormuş:)
Benimde aklıma geldi çocuğun burnu tikansa süt damlatiyorum abartmiyim dedim ☺Süt damlat canım evde yapabileceğin en iyi yöntem odur:)
Ama en uygun zamanda doktora götür:)
Bana daha uzun gibi geldi:)Sana nasıl geldi kimbilir:)Rabbim emeklerinizin karşılığını versin umarım kıymet bilirler:)İnşallah canım, sagolasın
İnşaallah bir aksilik çıkmazsa gidecekler. Ocak ayında geldiler. 6 ay bitti
Aynen göstermek lazım ama panik yok mutlaka geçer:)Benim büyüğünde de olmuştu. Dr damla vermişti. Olmazsa kontrole gidince isteyeceğim bakalım
Bence abart hatta sık sık damlat en etkili ilaçtır kendileri:)Benimde aklıma geldi çocuğun burnu tikansa süt damlatiyorum abartmiyim dedim ☺
Saol canimCanfeb kuzucum geçmiş olsun balımmm